Trenutna situacija nagnala nas je da drugačije razmišljamo o novom broju najsočnijeg magazina u zemlji i zato smo za vas pripremili sljedeće:
SLASTIČARI U KUĆNOM IZDANJU
Kreativnost naših najboljih slastičara ne staje ni u karanteni pa su osmislili slatke recepte koji će vas oraspoložiti.
RIBARSKI KRIZNI STOŽER
Davor Grabovac iz splitske konobe Otprilike ovako predlaže malo drugačije recepte od svježe, ali i smrznute ribe.
SVE TAJNE TEMPEHA
Nadopunite svoju prehranu ovim ukusnim fermentom soje.
PATKE I PAŠTETE
U Velikom Bukovcu nalazi se OPG Orehovec, najveća farma pataka u Hrvatskoj, a mi smo ga posjetili.
KONZERVE IZMEĐU POTRESA I KORONE
Fotografi Dobre hrane odlučili su iskoristiti svoje konzerve u jednostavnim jelima.
POVRATAK EKSPRES LONCA
Izvucite ga napokon iz ormara i skuhajte ukusna jela za svega dvadesetak minuta.
ZDRAVI TANJURIĆ
Nastasja Petrić osmislila je tri recepta za popečke koje će vaši klinci obožavati.
RUŽIČASTA VINA
Saša Špiranec probrao je najbolje nove rosée s kojima vrijedi dočekati vedrije dane.
UKRATKO
Poznati reper Marko Lasić Nered ima novi gastro show “Kaj se kuha?