NOVOSTI

NOVI CHEF U RESTORANU ALFRED KELLER: Iz Bordeauxa je stigao Thomas Brasleret. Kaže kako žudi za novim avanturama.

 Enes Rizvić
Kako je uspješni mladi kuhar Melkior Bašić, koji je stajao na čelu kuharske ekipe koja je stvorila jedan od naših najuspješnijih restorana, zbog zdravlja morao odustati od kuhanja, nadamo se privremeno, cijela izvanredno dobro uhodana brigada dobila je novog vođu

Iz Bordeauxa je stigao chef Thomas Brasleret. Ovaj chef već dugi niz godina surađuje s kuharskim timom i menadžmentom hotela Alhambra.

Enes Rizvić

Kod njega su na praksi bili gotovo svi iz lošinjske kuhinje, a i sam je nekoliko puta boravio po više dana na Lošinju u edukaciji ili kuhajući za specijalne večere kakva je prije dvije godina bila uz predstavljanje vinarije Château Mouton Rothschild.
Chef Thomas Brasleret dosad je vodio svoj restoran La Cape (L'Assiette Michelin) u bordoškoj četvrti Cenon.

Enes Rizvić

Za novine Sud Ouest prošli je tjedan izjavio: "Treba mi nešto drugo. Nakon petnaest godina ovdje počeo sam se osjećati pomalo ukočeno, trebaju mi nove avanture".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 22:13