Ovdje se mogu kušati isključivo hrvatska vina i to ona s Korčule i Pelješca, a sva se toče na čaše.
Na karti se tako nalaze bijela korčulanska vina: pošip, rukatac i grk, ali i neka crna vina s otoka te ponajbolji dingači i postupi s Pelješca. Vina prati i odlična hrana, poput kozica sa salatom od komorača i poriluka, carpaccia od orade, bruschetta s inćunima, rajčicama i karameliziranim lukom, za koju je zadužen mladi chef Mateo Rac.
Ribu i povrće nabavljaju od lokalnih ribara i uzgajivača, a sve ostale namirnice, ako nisu s Korčule, imaju potpis “domaće”. - Prije pet godina uredili smo staru kuću iz 14. stoljeća, a jedan od razloga da otvorimo ovakav bar je i taj što sada imamo razlog biti tri, četiri mjeseca na moru - kaže vlasnik bara, arhitekt Otto Barić i nastavlja:
- Meni su hrana i vino životna strast pa je otvorenje ovog mjesta nešto što me veseli. Generalna ideja ovog koncepta je jednostavna; ponuda i prezentacija moraju imati kvalitetu koju ja i sam želim dobiti kada dođem u neki bar ili restoran, a da cijene budu prihvatljive. Ovaj wine&tapas bar ima priču koja zove na jedno od najljepših mjesta na Jadranu.