UKUSNO I OKU UGODNO

ODMAH IZA: Šarmantni splitski kafić kao stvoren za Instagram!

 Privatna arhiva
Splitski kafić Odmah iza se smjestio na adresi Poljana Tina Ujevića 7, a u vrlo kratkom roku je posao omiljeno okupljalište Splićana.

U samom centru Splita smjestio se šarmantni kafić još šarmantnijeg imena Odmah iza koji na prvu osvaja simpatičnim interijerom, ali i napitcima koji su i oku i nepcu ugodni.

Otvoren je pred kraj ljeta 2017. godine, a Odmah iza Teamu je cilj bio stvoriti ležerno i ugodno mjesto obogaćeno novom, drugačijom ponudom i jedinstvenim pristupom prema već postojećim toplim napitcima, koja su zapravo postala njihova specijalnost.

''Uredili smo ga s puno ljubavi i pažnje, pazeći na brojne detalje, a sve kako bi smo stvorili što topliju, ugodniju atmosferu.'' - rekla nam je Ivana Marinović.

Ponose se i time što su vrlo brzo postali izvor inspiracije svojim gostima koji ne mogu izaći iz Odmah iza, a da ne objave barem jednu fotografiju na Facebooku ili Instagramu.

''Želimo da sve što pripremimo bude ukusno, a isto tako da bude jako lijepo i privlačno, posluženo u lijepim, simpatičnim šalicama i sa štosnim dodacima kao što su marshmallowsi, čokoladice, preljevi i slično.'' - nadodaje Ivana.

U ponudi, osim naravno kave, imaju i različite vrste vruće čokolade (Kinder, Oreo, Karamelu i Raffaello vruće čokolade), a od osvježavajućih pića izdvajaju omiljenu i vrlo traženu Rose Lemonade, limunadu sa ružinim laticama koju poslužuju sa sušenim ružinim pupoljcima.

''Možemo se pohvaliti i kavom superiorne kvalitete, kako bi našim gostima svakodnevni ritual ispijanja kave postao pravo senzacionalno iskustvo. Naime, naša kava izuzetna je mješavina cijenjenih sorti kave, dok su pažljivo prženje i vrhunske komponente arome uvertira u pravu simfoniju okusa.'' - govori Ivana.

U Odmah iza možete uživati u ugodnom ambijentu i fora napitcima, a jedva čekamo ljeto, kako bismo vidjeli što su novo pripremili!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:57