NEŠTO NOVO

OSLIKANI MIKSERI: Kreativna ideja za koju nam je žao da je se mi nismo sjetili!

 Un Amore by Nicole Dinardo Facebook page
Oslikani mikseri, jako dobra ideja!

Nicole Dinardo, djevojka koja ima svoju trgovinu u Washingtonu, radi upravo to, oslikava samostojeće miksere. Oslika ih nekoliko na mjesec, a zahtjevi za novim oslikavanjima samo dolaze.

Un Amore by Nicole Dinardo Website

Ovako oslikane miksere posjeduju Guy Fieri, Rachel Ray, Mario Batali, čak i Oprah i Beyonce. Dinardo je započela s oslikavanjem iz zabave, za prijatelje i obitelj, a cijela stvar se samo ''zakotrljala''. Možda ćete, nakon što pročitate ovaj članak, sami željeti oslikati svoj mikser, ali upozoravamo vas da ovo nije nimalo jednostavan postupak. Svaki mikser se mora više puta oblijepiti, bojati s posebnim bojama i slično...

Un Amore by Nicole Dinardo Website

Prije nego išta počne raditi na mikseru, prvo sve mora dizajnirati na svom kompjuteru. Onda dizajn mora prilagoditi veličini miksera te ostaviti prazan prostor na mjestu koje će sama oslikati.

Un Amore by Nicole Dinardo Website

Zatim se maska s miksera miče i premazuje se posebnim zaštitnim slojem. Postupak može trajati i do 12 tjedana, zajedno sa sušenjem. Cijena njenog rada se kreće od 300 do 1400 dolara, a ovdje možete pogledati njenu web stranicu!

Un Amore by Nicole Dinardo Website

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:43