MARCO PIERRE WHITE

OVAJ SE CHEF ODREKAO SVOJIH MICHELINOVIH ZVJEZDICA: I to prilično glasno, a ovo je njegovih deset pravila za uspjeh u koje se kune!

 Marco Pierre White Restaurants Facebook page
Marco Pierrre Wihite je vjerojatno najpoznatiji po tome što se, prilično glasno, odrekao svoje tri Michelinove zvjezdice

Nakon što se preselio u London iz Yorkshirea kad mu je bilo samo 16, Marco Pierre White je sa sobom imao samo vreću odjeće, kutiju knjiga i san da radi s nekim od najboljih chefova na svijetu. Taj je san i ostvario, radio je s velikanima poput Alberta Rouxa i Pierrea Koffmana, a kasnije postao i najmlađi britanski chef koji je osvojio tri Michelinove zvjezdice kojih se na koncu i odrekao. Dakle, ako nešto govori Marco Pierre White, vrijedi poslušati.

Marco Pierre White Restaurants Facebook page

Ovo je njegovih 10 pravila za uspjeh, a na svoj YouTube kanal ih je stavio poduzetnik, autor i konzultant Evan Carmichael. To je podsjetnik, ne samo na karizmu Masca Pierrea Whitea, već i na radnu etiku i odlučnost koja je potrebna za postizanje najviše razine kuhanja. Pierre White je imao težak odgoj, ali je nadvladao svoje nedaće i nikada nije odustao od svog sna. Nadamo se da će ovo za vas biti inspirativno potrošenih 10 minuta vremena.

DESET PRAVILA ZA USPJEH

Slijedite svoje snove

Borite se za svoja uvjerenja

Budite dosljedni

Iskoristite svoje mogućnosti

Nadvladajte svoje nesigurnosti

Inspirirajte druge

Učite iz svojih pogrešaka

Imajte snažnu radnu etiku

Otkrijte sebe

Borite se protiv svog ega

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:59