Još bolji od originala!

Postoji pravi i krivi način podgrijavanja hrane... Saznajte pravi!

Sendvič s ostacima svinjetine... Njam!
Ostaci hrane zapravo imaju prilično lošu reputaciju! Vrlo često ljudi misle kako se radi o nečemu čega se trebaju riješiti, nešto što više nije ni sjena jučerašnje večere ili ručka. Zapravo, ostaci su zakon. Oni su vaš odgovor na pitanje: ''Što jesti sada?'' Zbog njih ne morate satima razmišljati o odgovoru na to pitanje.

Izvor vijesti: Huffington Post

Ako naučite ostatke hrane podgrijavati na pravilan način, oni mogu postati još bolji od originala. Donosimo vam par savjeta kako pravilno podgrijati neku od vaše najdraže klope

Pizza

Podgrijte ju u tavi prekrivenu poklopcem oko 3 do 4 minute.

Juhe

Dodajte pola šalice vode u ostatke juhe i zagrijte ju na štednjaku 10-ak minuta.

Muffini

Naravno, u pećnici. Prvo ih pokrijte i podgrijavajte na 180 stupnjeva 10 minuta, zatim ih otkrijte i podgrijte još 3 minute.

Odrezak i piletina

Ako ste meso pripremili u velikim komadima, kada ga bidete željeli podgrijati ga izrežite na manje komade i podgrijte u tavi.

Pečeno povrće

Podgrijte ga u pećnici, ali s dodatkom još malo maslinova ulja.

Tjestenina

Podgrijte ju na laganoj vatri na štednjaku uz dodatak malo vode i maslinova ulja.

Složenci

Savršeni za mikrovalnu. Pokrijte ih s masnim papirom za pečenje i grijte oko 10 minuta.

Morski plodovi

Ovo posebno vrijedi za ribu, podgrijavajte ju u pećnici, ali na iznimno niskoj temperaturi, oko 100 stupnjeva polako dok se cijela ne ugrije.

Kuhano povrće

Raširite ga u posudu i pokrijte vlažnim i namočenim kuhinjskim ručnikom te ga zagrijte u mikrovalnom pećnici oko 7 minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:54