Izvor vijesti: Huffington Post
Ako naučite ostatke hrane podgrijavati na pravilan način, oni mogu postati još bolji od originala. Donosimo vam par savjeta kako pravilno podgrijati neku od vaše najdraže klope
Pizza
Podgrijte ju u tavi prekrivenu poklopcem oko 3 do 4 minute.
Juhe
Dodajte pola šalice vode u ostatke juhe i zagrijte ju na štednjaku 10-ak minuta.
Muffini
Naravno, u pećnici. Prvo ih pokrijte i podgrijavajte na 180 stupnjeva 10 minuta, zatim ih otkrijte i podgrijte još 3 minute.
Odrezak i piletina
Ako ste meso pripremili u velikim komadima, kada ga bidete željeli podgrijati ga izrežite na manje komade i podgrijte u tavi.
Pečeno povrće
Podgrijte ga u pećnici, ali s dodatkom još malo maslinova ulja.
Tjestenina
Podgrijte ju na laganoj vatri na štednjaku uz dodatak malo vode i maslinova ulja.
Složenci
Savršeni za mikrovalnu. Pokrijte ih s masnim papirom za pečenje i grijte oko 10 minuta.
Morski plodovi
Ovo posebno vrijedi za ribu, podgrijavajte ju u pećnici, ali na iznimno niskoj temperaturi, oko 100 stupnjeva polako dok se cijela ne ugrije.
Kuhano povrće
Raširite ga u posudu i pokrijte vlažnim i namočenim kuhinjskim ručnikom te ga zagrijte u mikrovalnom pećnici oko 7 minuta.