NOVA KUHARICA

SANJA MIJAC: Domaćica koja je dokazala da je nekada najbolje uzeti stvari u svoje ruke!

 Marko Miščević
Ova mlada Slavonka odlučila je sabrati svoje najuspješnije recepte u kuharicu pod nazivom “Iz života Domaćice”. Sva jela je ponovno pripremila i snimila, a zatim je sama izdala kuharicu na 320 stranica koja se može kupiti isključivo preko njenog bloga. I požurite, jer je prva naklada od tisuću primjeraka planula u samo dva mjeseca!

OPIŠITE NAM TRENUTAK U KOJEM STE ODLUČILI NAPISATI KUHARICU.

- To je bio moj dugogodišnji san, sanjan skoro 4 godine, i tek kada sam otvarala svoj obrt i vidjela da je izdavanje knjiga nevezana djelatnost i da sve mogu sama, znala sam da je vrijeme da san pokušam i ostvariti.

KUPUJU LI HRVATI JOŠ UVIJEK KUHARICE?

- Naravno, mi trenutno idemo u dotisak moje kuharice jer proljeće i ljeto tek dolaze i recepti koji su u njoj će tek zasjati na stolovima njenih vlasnika.

KOJU STE ZADNJU KUHARICU KUPILI?

- Time od Gilla Mellera.

Marko Miščević

KAKO GLASI KOMENTAR KOJI VAS JE NAJVIŠE DIRNUO?

- Dobivam stvarno puno poruka, samo ih ne dijelim sa svijetom, ali svaku upijam. Nedavno mi je jedna cura zahvalila na tome što sam je podsjetila da su sitnice sve(mir) i to nakon što je prolistala moju kuharicu, to mi se je nekako urezalo.

KOJA PRIČA STOJI IZA VAŠEG OMILJENOG RECEPTA IZ KUHARICE?

- Cijela kuharica je moj omiljeni recept - to su recepti s kojima smo odrasli, oni koji mirišu na djetinjstva i bakina sunčana dvorišta, recepti koji bude i stvaraju bezbrižne okusne uspomene.

TKO VAM JE UZOR U KUHINJI?

- Naše mame i bake koje od nikakvih namirnica znaju napraviti savršeno ukusna jela koja bude emocije.

NAJKLIKANIJI RECEPT VAM JE…

- Cheesecake iz Torte i to koji je pregledan skoro milijun puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:47