BOŽIĆNE PRIPREME

SPREMATE SE NA ADVENT U ZAGREBU? Jamnica ima prijedloge za kušanje!

Jamnica je odvela pobjednike nagradnog natječaja na "slani obilazak" zagrebačkog adventa. Na nekoliko su lokacija kušali ponudu i podijelili svoje komentare.

Pobjednici natječaja iz cijele Hrvatske, dobitnici na Jamnica nagradnom natječaju, u srijedu su obišli sedam adventskih kućica u sklopu prve, "slane ture" koju organizira Jamnica. Od Klovićevih dvora, preko Europskog trga pa do Strossa, Jamnica recenzenti testirali su ponudu kobasica, burgera i ostalih mesnih proizvoda.

Krenuli su s pilećim i junećim bocadillom, a završili s "krotiteljem svinja". Između su probali i nekoliko vrsta burgera, hot dogova, kobasica i empanada. Najviše pozitivnih komentara u njihovom obilasku dobila je veprova kobasica koja je jednoglasno proglašena pobjednikom njihove ture i jelo koje, svatko tko ide na Advent u Zagrebu, obavezno mora isprobati.

Pobjednici natječaja nisu gastro blogeri niti imaju iskustva u recenziji hrane, pa su njihovi dojmovi i komentari apsolutno neopterećeni prethodnim iskustvom. Neki od njih bili su prvi put na Adventu u Zagrebu, a kako su se proveli i što vam preporučuju, pročitajte i pogledajte na web stranici Jamnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:33