DOBRA IDEJA

VIDEO IZ ZAGREBA U FINALU WINE SPECTATOROVOG NATJEČAJA: Pobjednik osvaja ulaznice za New York Wine Experience!

 Getty Images
Gdje na svijetu vas je odvela ljubav prema vinu?

Wine Spectator je vodeći autoritet u svijetu vina čije tiskano izdanje prati preko 3 milijuna čitatelja diljem svijeta, od godine 1981. dodjeljuje nagrade u tri kategorije restoranima s najboljim vinskim kartama. Također, nagrađuje i svoje čitatelje, sve one koji vole vino i vinom se bave, a na godišnjoj razini organizira video natjecanje unutar kojeg dijeli ulaznice za prestižni festival New York Wine Experience.

Ovogodišnje Wine Spectatorovo video natjecanje s temom "Wine Wanderlust" zakoračilo je u fazu glasovanja. Svi sudionici su do ponedjeljka, 19. kolovoza trebali predati svoje video uratke o tome gdje ih je sve u svijetu odvela njihova ljubav prema vinu. Prijaviti su se mogli svi (stariji od 21 godinu), zaljubljenici u vino, zaposleni u ugostiteljstvu, sommelieri, vlasnici vinarija (dokle god je "product placement" minimalan), zaljubljenici u film...

Wine Spectator Facebook page

Jučer su urednici Wine Spectatora objavili finaliste, točnije devet finalista, među kojima se nalazi i video iz Zagreba (Winetastic Path Home).

U ovoj fazi, posjetitelji portala mogu glasati za svoje favorite. Veliku nagradu, dvije ulaznice za Wine Spectatorov festival 2019 New York Wine Experience u vrijednosti od 5 000 dolara. Radi se o vikendu ispunjenom kušanjima vina, uparivanjima hrane i vina, seminarima te dobrom hranom i glazbom.

Wine Spectator Facebook page

Svaki finalist pak osvaja po dvije ulaznice za Grand Tasting i Grand Tour event, a svaki sudionik jednogodišnje WineSpectator.com članstvo, što uključujue pristup više od 390 000 stručnih recenzija vina.

Wine Spectator Facebook page

Glasovati možete OVDJE, a sve što trebate napraviti jest pogledati video, označiti "kućicu" pokraj videa koji vam se najviše svidio te kliknuti na "Vote for your favorite video" gumb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:26