KULINARSKE MAJSTORIJE

VRHUNSKA GASTRONOMIJA U CENTRU ZAGREBA: Chefica Ana Roš kuha danas na Zagreb Winter FairYtaleu!

 Hiša Franko Official Web Page
Advent je doba godine koje svi volimo. Vrijeme je to kada biramo lijepe i vrijedne poklone za svoje najbliže, uživamo u dugim večerima, raznim slasnim zalogajima i mirisima drugih delicija koji se šire posvuda

Savršen je to trenutak za vrhunsko gastronomsko iskustvo. Originalne kulinarske majstorije Dina Galvagna, Ane Roš, Saše Pribičevića iz restorana Matsunoki, uigran tim restorana Fešta i dalmatinsku spizu Ivane Gamulin, na jednom mjestu okuplja sajam lijepih i vrijednih stvari Zagreb Winter FairYtale (Hala V Tehničkog muzeja, na adresi Tratinska 2). U srijedu, 5.12.2018. svoje je specijalitete prezentirao Dino Galvagno, jedan od najboljih kuhara u Hrvatskoj, a i šire.

Mario Kučera

Zašto je gastronomska ponuda uvale Čikat omiljena brojnim gurmanima mogli ste se uvjeriti sami u četvrtak, 6.12.2018., kada je na FairYtaleu gostovao restoran Matsunoki s Malog Lošinja s kuharom Sašom Pribičevićem.

Promo

Za veliko finale ove gastronomske priče danas 7.12.2018. najavljen je dolazak Ane Roš, za koju istinskim ljubiteljima gastronomije ne treba dodatno objašnjenje. Tijekom sva četiri dana, gostima sajma kuhuala je Ivana Gamulin, vlasnica Ville Spize poznate po autentičnoj dalmatinskoj kuhinji.

Hiša Franko Official Web Page

Originalno osmišljene gala večeri ograničenog su tipa i imaju humanitarni karakter, a svojim raznovrsnim sadržajem zadovoljiti će ljubitelje vrhunskog kuhanja. Na vrijeme rezervirajte svoje dolazak na gastro čarolije ovogodišnjeg Adventa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:30