Na zagrebačkom Trgu Josipa Jurja Strossmayera od 30. lipnja do 6. srpnja održavat će se mini Fuliranje, mjesto gdje će se, najavljuju organizatori, spojiti dobra hrana, kokteli i atmosfera. I ovog puta Fuliranje na istom mjestu okuplja već poznate chefove i restorane, pa i slastičare. Na poznatom trgu kuhat će tako, među ostalima Mario Mihelj, Ivan Temšić i Juraj Klepić, a nudit će se i zalogaji iza kojih stoji Ivan Pažanin te restorani kao što su Makamana i Jellyfish in the Space. Za piće je već tradicionalno zadužena ekipa s kućice GingleBells, ali i s Mojito&Corona bara.
KAKVA JE PONUDA HRANE?
Jellyfish in Space, koji se na ovakvim festivalima najčešće predstavljaju bao zalogajima, i ovog puta s ponudom ide u istom smjeru. Bao će ovog puta puniti svinjetinom, ali i kozicama, a nudit će i rice cake s tuna tartarom i pulled porkom. Ekipa iz Makamane, koja se na Fuliranju pojavljuje po prvi put, nudit će flat bread s piletinom i chipotle majonezom, panini s janjetinom (sendvič sa sporo pečenom janjetinom, majonezom od mladog luka i hrskavim čipsom od mladog krumpira) te tacos s komadićima tune sa salatom od bulgura i šparoga, ukiseljenom rotkvicom u limeti i majonezom od hrena.
Na Fuliranje, među ostalima, ponovno stiže i Pastamise sa svojom tjesteninom pripremljenom u kolutovima Grana Padano sira.
Uz dobru glazbu i atmosferu, Fuliranje Summer Sunset, čini nam se, i ovog puta bit će dobro mjesto za provod za sve one koji ostaju u gradu. Za više informacija o festivalu svakako zapratite profil na Instagramu i stranicu na Facebooku.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....