EVO ŠTO NAS ČEKA

Za sve koji ostaju u gradu! Uskoro počinje ljetno Fuliranje, poznato je i tko će kuhati i što će se nuditi

Nudit će se bao s različitim punjenjima, sendviči s janjetinom i piletinom, a među ostalima, kuhat će Mario Mihelj, Ivan Temšić i Juraj Klepić

Na zagrebačkom Trgu Josipa Jurja Strossmayera od 30. lipnja do 6. srpnja održavat će se mini Fuliranje, mjesto gdje će se, najavljuju organizatori, spojiti dobra hrana, kokteli i atmosfera. I ovog puta Fuliranje na istom mjestu okuplja već poznate chefove i restorane, pa i slastičare. Na poznatom trgu kuhat će tako, među ostalima Mario Mihelj, Ivan Temšić i Juraj Klepić, a nudit će se i zalogaji iza kojih stoji Ivan Pažanin te restorani kao što su Makamana i Jellyfish in the Space. Za piće je već tradicionalno zadužena ekipa s kućice GingleBells, ali i s Mojito&Corona bara.

image
Sandro Sklepic/
image
Sandro Sklepic/

KAKVA JE PONUDA HRANE?

Jellyfish in Space, koji se na ovakvim festivalima najčešće predstavljaju bao zalogajima, i ovog puta s ponudom ide u istom smjeru. Bao će ovog puta puniti svinjetinom, ali i kozicama, a nudit će i rice cake s tuna tartarom i pulled porkom. Ekipa iz Makamane, koja se na Fuliranju pojavljuje po prvi put, nudit će flat bread s piletinom i chipotle majonezom, panini s janjetinom (sendvič sa sporo pečenom janjetinom, majonezom od mladog luka i hrskavim čipsom od mladog krumpira) te tacos s komadićima tune sa salatom od bulgura i šparoga, ukiseljenom rotkvicom u limeti i majonezom od hrena.

image
Zrinka Ferina/
image
Promo
image
Promo

Na Fuliranje, među ostalima, ponovno stiže i Pastamise sa svojom tjesteninom pripremljenom u kolutovima Grana Padano sira.

Uz dobru glazbu i atmosferu, Fuliranje Summer Sunset, čini nam se, i ovog puta bit će dobro mjesto za provod za sve one koji ostaju u gradu. Za više informacija o festivalu svakako zapratite profil na Instagramu i stranicu na Facebooku.

Mjesto: Trg Josipa Jurja Strossmayera, Zagreb

Trajanje: 30. lipnja do 06. srpnja 2025.

Radno vrijeme: pon-pet 12:00 - 24:00 h, sub-ned 11:00 - 24:00 h

Ulaz: besplatan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2025 01:07