Crumble od rabarbare i jagoda

Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 25 min
Broj osoba: 4 – 6

Sastojci

  • 300 g rabarbare
  • 300 g jagoda
  • 100 g oštrog brašna
  • 100 g omekšalog maslaca
  • 100 g smeđeg šećera
  • 50 g drobljenih prženih lješnjaka

Priprema

1. korak
Rabarbaru i jagode očistiti, narezati na komade, rasporediti u posudice za pečenje
ili jednu vatrostalnu posudu. Posuti po vrhu posipom od lješnjaka i peći na 170°C oko
20 minuta.

2. korak
Posip:
U blender staviti brašno i šećer, dodati hladni maslac i pulsirati do pjeskaste teksture. Dodati lješnjake. sjeckanim peršinom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:18