MALA PLAVA RIBA

FINA RIBA NE MORA BITI SKUPA: Pašteta od srdela

    AUTOR:
    • Slavica Šagolj

  • OBJAVLJENO:
  • 09.07.2019. u 11:48

Zagreb , 020719.
Editorijal jela od srdele.
Foto: Marko Miscevic / Cropix
Marko Miščević / HANZA MEDIA

Fina riba ne mora biti skupa, a od ove male plave možete napraviti izvrsna jela za koja ćete zaslužiti pohvale i ponajvećih gurmana

400 g srdela
50 g maslaca
2 velike žlice maslinova ulja
žlica kapara
2 mlada luka
sol i papar
prstohvat mljevene dimljene paprike

Zagreb , 020719.
Editorijal jela od srdele.
Foto: Marko Miscevic / Cropix
Marko Miščević / HANZA MEDIA
 

Očišćene srdele ispržite na maslinovu ulju, ohladite i očistite od kosti. Stavite u posudu te dodajte sve ostale sastojke. Izmiješajte štapnim mikserom, dodajte po potrebi još malo maslaca ili maslinova ulja. Prije posluživanja paštetu dobro ohladite.

Izdvajamo

Iz drugih medija