MALA PLAVA RIBA

FINA RIBA NE MORA BITI SKUPA: Srdele na grill tavi sa sirom i maslinama

    AUTOR:
    • Slavica Šagolj

  • OBJAVLJENO:
  • 09.07.2019. u 11:47

Zagreb , 020719.
Editorijal jela od srdele.
Foto: Marko Miscevic / Cropix
Marko Miščević / HANZA MEDIA

Fina riba ne mora biti skupa, a od ove male plave možete napraviti izvrsna jela za koja ćete zaslužiti pohvale i ponajvećih gurmana

400 g srdela
150 g sira po izboru
50 g maslina
2 glavice luka
maslinovo ulje
sol i papar

Zagreb , 020719.
Editorijal jela od srdele.
Foto: Marko Miscevic / Cropix
Marko Miščević / HANZA MEDIA
 

Na grill tavu stavite ulje te na krupnije narezan luk i vrlo ga kratko popržite. Na njega poslažite srdele koje ste samo malo posolili i pecite vrlo kratko. Dodajte masline i na samom kraju obilno naribajte sir. Maknite tavu s vatre jer će se sir od topline drugih namirnica dovoljno otopiti.

Izdvajamo

Iz drugih medija