SPICE IT UP

INDIJSKI ZAČIN NA ZAGREBAČKI NAČIN: Mango Lassi napitak

 Marko Miščević
Nagovorili smo Gordanu Vuković Lawanyju vlasnicu dućana Spice Up, da nam pripremi indijska jela koja najčešće kuha za svoju obitelj.
Nagovorili smo Gordanu Vuković Lawanyju vlasnicu dućana Spice Up, da nam pripremi indijska jela koja najčešće kuha za svoju obitelj.
mango pulpa ili kriške (po mogućnosti alphonso mango)
čvrsti jogurt
voda (po želji)
led (po želji)
mljeveni kardamon (po želji)
smeđi šećer (po želji)

Marko Miščević

Budući da su ukusi različiti, mango lassi je zahvalan za eksperimentiranje s omjerima jogurta, voćne pulpe, šećera i ostalih navedenih sastojaka. U posudi miksati pulpu manga, jogurt i ostale sastojke po želji, u omjerima po želji. Poslužiti hladno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. prosinac 2025 22:36