Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 20 min
Broj osoba: 6 – 8
Sastojci
- 500 ml Vrhnja za šlag
- 500 gr Jagoda
- 2 Jogurta od jagoda
- 1 Pakovanje gotovog biskvita za torte
- šečer,mlijeko
Priprema
1. korak
Jagode narežemo na kockice,posipamo sa oko dvije žlice šečera i pustimo da odstoje oko pola sata. U posudu stavimo 350 ml vrhnja za šlag (ostalih 150 ml ostavimo za ukrašavanje torte) dva jogurta od jagoda,malo mlijeka,šečer po želji i sve zajedno izmješamo. Sokom što su ga pustile jagode premažemo gornju stranu biskvita,namažemo slojem kreme,stavimo narezane jagode pa optet sloj kreme,biskvit…i tako ponovimo postupak dok nam torta nije gotova. Izmješamo preostalih 150 ml vrhnja za šlag i njime ukrasimo tortu po želji. U slast
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....