VOLIMO PILETINU!

Pileća prsa punjena rajčicom, mozzarellom i bosiljkom

Grilled chicken breasts stuffed with vegetables on rustic wooden table
Getty Images/iStockphoto

Obožavanje piletine!

Trebat će vam:

200 g mozzerelle
šaka bosiljka
sol
papar
češnjak u prahu
maslinovo ulje
2 rajčice
500 g pilećih prsa

 

Grilled chicken breasts stuffed with vegetables on rustic wooden table
Getty Images/iStockphoto
 

Pileća prsa prerežite tako da dobijete džep u koji ćete staviti punjenje. Posolite ih i dodajte češnjak u prahu. Mozzarellu i rajčicu izrežite na ploške. Piletinu napunite bosiljkom, mozzerellom i rajčicom. Protvan namastite maslinovim uljem i stavite u njega napunjena pileća prsa. Prelijte ih s još malo maslinova ulja. Stavite na vrh još mozzarelle i zapecite na 180 stupnjeva oko 25 minuta.

 

Izdvajamo

Iz drugih medija