Pileći ražnjići sa slanutkom i komoračem

 Berislava Picek / HANZA MEDIA

Sastojci:

1 pileća prsa
sol
majčina dušica
maslinovo ulje
1 komorač
1 šalica kuhanog slanutka
0,5 dl bijelog vina
menta
zelena salata
feta sir
mladi luk
sok pola limuna

Piletinu izrezati na kocke, posoliti i posuti majčinom dušicom ta preliti maslinovim uljem i ostaviti sa strane. Narezati komorač pa ga dinstati zajedno sa slanutkom uz dodatak bijelog vina dok komorač ne omekša. Posoliti, popapriti i dodati malo nasjeckane mente. Piletinu nabosti na štapiće za ražnjiće pa ispeći na običnoj ili grill tavi. Servirati s komoračem i slanutkom te zelenom salatom kojoj se doda luk, feta sir, malo soli, limunov sok i maslinovo ulje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:53