Ljetno osvježenje

Sam svoj (koktel) majstor: osvježavajući gorko-slatki Greyhound Ivana Mandarića

Ivan Mandarić i Greyhound iz bara Landsky
Na zagrebačkoj Trešnjevci nalazi se popularni Landsky koji odnedavno ima novog voditelja bara
Na zagrebačkoj Trešnjevci nalazi se popularni Landsky koji odnedavno ima novog voditelja bara

Koktel-majstor i voditelj bara Landsky na zagrebačkoj Trešnjevci Ivan Mandarić otkrio nam kako sok od crvenog grejpa pretvara piće s velikim udjelom alkohola u osvježavajući napitak za koje će vas prijatelji tražiti recept!

image
Ivana Nobilo/Cropix
image
Koktel majstori i barmeni Ivan Mandarić i Matija Lukačević
Ivana Nobilo/Cropix
image
Ivana Nobilo/Cropix

GREYHOUND

50 ml votke

50 ml svježeg soka od crvenog grejpa

1 žličica šećera ili malo šećernog sirupa po ukusu

4-5 kockica leda

Sve sastojke stavite u blender i usitnite. Izlijte u nisku čašu i ukrasite kriškom crvenog grejpa.

Poslužite uz: salatu od kozica ili hobotnice, jela od plodova mora.

image
Marina07/Getty Images/istockphoto
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 16:13