Za tijesto:
4 jaja
200 g čokolade za kuhanje
70 g maslaca
5 žlica šećera
2 žlice brašna
Za kremu od bijele čokolade:
200 g bijele čokolade
2 listića želatine
300 ml slatkog vrhnja
3 žumanjka
100 g šećera u prahu
1 žličica đumbira u prahu
2 žlice mlijeka
Na pari otopite čokoladu za kuhanje s maslacem. Ugrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Odvojite žutanjke od bjelanjaka. Žutanjke umutite sa šećerom, pa dodajte uz stalno miješanje čokoladu. Potom umiješajte brašno. Istucite snijeg od bjelanjaka i pjenjačom ga umiješajte u tijesto. Papirom za pečenje obložite oblik za pečenje. Izlijte smjesu i pecite otprilike dvadesetak minuta. Ostavite da se ohladi. Izvadite iz kalupa, operite ga, pa vratite tijesto u kalup. Bijelu čokoladu otopite na pari. U drugoj posudi lagano ugrijte 4 žlice slatkog vrhnja i u njemu otopite želatinu. Na pari mutite žutanjke, šećer i đumbir dok ne dobijete gustu i svilenkastu smjesu. Potom dodajte želatinu otopljenu u slatko vrhnju, bijelu čokoladu i mlijeko. Sve dobro uputite i ostavite da se ohladi. Prelijte preko tijesta i ostavite u hladnjaku preko noći. Tortu posipajte komadićima čokolade i ukrasite malinama.