DOBRA IDEJA

ŠTEDIMO VRIJEME: Napravili smo jednostavan složenac od šunke i povrća, naš omiljeni popodnevni snack!

Zagreb, 290319.
Uskrsna jela za prilog Koohaca magazina Dobra hrana.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

KOOHAČA - VIDEOSPECIJAL DOBRE HRANE

Šunku možete zamijeniti piletinom ili nekim drugim ostacima vikend pečenke, a za povrće vrijedi isto. Ja još kremastiji složenac možete ubaciti i sir, najbolje neki koji se jednostavno topi. U svakom slučaju, poigrajte se, ovo je jednostavan recept na koji nećete potrošiti ni puno vremena ni puno novca.

 

Trebat će vam:

4 jaja
sol
muškatni oraščić
200 grama vrhnja za kuhanje
šunka
šparoge
špinat
mladi luk
šampinjoni
ciabatta

Zagreb, 290319.
Uskrsna jela za prilog Koohaca magazina Dobra hrana.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA
 

Priprema:

Jaja posolite i dodajte im muškatni oraščić, vrhnje za kuhanje, nasjeckanu šunku, šparoge, mladi luk, špinat i gljive. Sve promiješajte. Smjesu prelijte preko tanko narezane ciabatte. Pecite na 200 stupnjeva 25 minuta.

Izdvajamo

Iz drugih medija