Kremasta!

Tjestenina s graškom i parmezanom

Creamy Fettucini with Peas and Parmesan and crusty Bread -Photographed on Hasselblad H3-22mb Camera
Getty Images

Dodajte još jednu tjesteninu na vašu listu!

Trebat će vam:

200 g graška
2 žlice maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
200 ml vrhnja za kuhanje
150 g parmezana
sol
papar
400 g tjestenine

Creamy Fettucini with Peas and Parmesan and crusty Bread -Photographed on Hasselblad H3-22mb Camera
Getty Images
 

Priprema:

Tjesteninu stavite kuhati u slanoj vodi. U posebnoj posudi skuhajte grašak. U tavi na malo maslinova ulja prepržite protisnuti češnjak. Dodajte mu kuhani grašak i vrhnje za kuhanje. Čekajte da lagano zavrije te zatim dodajte kuhanu tjesteninu, sol i papar. Kad tjestenina postane kremasta, maknite ju s vatre i umiješajte parmezan.

Isprobajte i tjesteninu s pestom od sušenih rajčica.

Izdvajamo

Iz drugih medija