Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 20 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 60 g maslaca
- 240 g vrhnja za kuhanje
- 1 češanj češnjaka, zdrobljen
- 250 g svježe naribanog parmezana
- 60 g svježe nasjeckanog peršina
- tjestenina
Priprema
1. korak
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakovanju.
2. korak
Rastopite maslac u srednje velikoj zdjeli na niskoj temperaturi. Dodajte vrhnje i pustite neka se krčka 5 minuta.
3. korak
Dodajte češnjak i sir te brzo miješajte dok se sve ne ujedini i zajedno rastopi. Umiješajte peršin i poslužite. Za cjelovitiji obrok po želji na vrh tjestenine možete složiti piletinu (prženu ili s roštilja).
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....