RECEPT RESTORANA TAKENOKO

Wok puretina

Zagreb, 240718. Takenoko, Massarykova 22.
Rubrika Kuharov gablec za Dobru hranu.
Na fotografiji: wok puretina.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / HANZA MEDIA

Sastojci

400 g purećeg filea
2 mrkve
glavica ljubičastog luka
stručak mladog luka
sojine klice
1 tikvica
2 šake cvjetova brokule
šaka indijskih oraščića
soja umak
sol
smeđi šećer

 

Zagreb, 240718. Takenoko, Massarykova 22.
Rubrika Kuharov gablec za Dobru hranu.
Na fotografiji: wok puretina.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / HANZA MEDIA
 

Meso narežite na rezance i stavite ga u zagrijani wok u koji ste dodali malo ulja od kikirikija. Potom dodajte nasjeckano povrće, začinite sa soli i soja umakom i na kraju dodajte smeđi šećer. Promiješajte i odmah poslužite.

Izdvajamo

Iz drugih medija