Studij gastronomije u Zagrebu

STUDIJ U ZAGREBU: Pokaži nam zašto si prava osoba za studij Gastronomije i osvoji stipendiju!

U suradnji s Visokom školom Aspira odlučili smo najmotiviranijeg natjecatelja nagraditi stipendijom za studij Gastronomije u Zagrebu
Aspirina studentica sa chefom Pažaninom u najmodernije opremljenom kuhinjskom praktikumu

Studirati na prvom međunarodnom studiju Gastronomije ispunjenje je želje brojnih zaljubljenika u gastronomiju. Upravo smo u suradnji s Visokom školom Aspira odlučili stipendijom nagraditi i razveseliti jednog od njih.

Zbog izraženih potreba tržišta rada za kvalitetnim i visoko - educiranim kadrom, Aspirin studij Gastronomije, nakon Splita, od ove godine otvara svoja vrata i u Zagrebu.

Prijavi se na natječaj do ponedjeljka, 7. kolovoza 2017. u 11 sati. U utorak, 8. kolovoza provjeri jesi li među finalistima, a potom slijedi finalna selekcija kandidata!

Studenti, osim teorijskih znanja, stječu vrijedna praktična znanja i imaju priliku učiti od istaknutih domaćih i inozemnih chefova poput Andreja Barbieria, Denisa Galića, Dina Galvagna, Vincenza Guarina (nositelja Michelinovih zvjezdica), Antuna Niševića, Michaela Nossa, Branka Ognjenovića, Ivana Pažanina, Brace Sanjina, Hrvoja Zirojevića te mnogih drugih.

Što možeš osvojiti?

Stipendiju na prvom međunarodnom studiju Gastronomije koji je ustrojen po Bolonjskom procesu i traje tri godine, a završetkom studija stječeš 180 ECTS bodova i postaješ jedan od prvih fakultetski obrazovanih menadžera u gastronomiji u Hrvatskoj.

Pokaži nam zašto si baš ti idealan kandidat za studij gastronomije u Zagrebu i prijavi se na natječaj klikom ovdje.

Što još dobivaš?

Veliki dio studentske prakse čine i studijska putovanja u sklopu kojih su studenti između ostalog ove godine imali priliku posjetiti restoran Monte obitelji Đekić, restoran Pelegrini i chefa Rudolfa Štefana, vinariju Kozlović te restoran Zigante i chefa Damira Modrušana.

Zanimljivost studija je ta da studenti koji studiraju u Splitu jedan semestar mogu provesti u Zagrebu, kao i studenti iz Zagreba u Splitu. Prednost takvog studiranja je povezivanje s budućim kolegama kroz nastavu a kroz praktične radionice i stručne prakse u drugim gradovima imaju priliku intenzivno upoznati još jedan dio gastronomske karte Hrvatske.

Happy female chef working at a restaurant and looking at the camera smiling
Getty Images

Kuhinjski edukacijski praktikum koji je opremljen najsuvremenijom opremom i po najvišim standardima mjesto je gdje studenti, svaki na svojoj radnoj jedinici, rade praktičnu nastavu. Koristeći moderne tehnologije, studenti rad chefova – mentora prate putem video monitora kako bi što jasnije vidjeli što chef točno radi i tako kvalitetnije stekli svoja znanja.

Švicarski Culinary Art Switzerland, sastavnica prestižnog Swiss Education Group, u potpunosti je priznala diplomu studijskog programa Gastronomije i omogućila Aspirinim studentima nastavak studija po prilagođenim uvjetima i stjecanje njihove prestižne diplome.

Instagram ti je prepun #foodporna, a eksperimentiranje u kuhinji ti nije strano? Što čekaš, prijavi se ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:45