URADI SAM

11 najboljih Ikea hackova u 2018.

 

Da se razumijemo, jako dobro poznajemo Ikeine proizvode i obično ih prepoznajemo bez nedoumice. Ali svako malo naiđemo na novi hackirani komad namještaja, koji je toliko dobar, da čak i nas, super fanove zavara. Evo desetak primjera od koji će vam pasti vilica kada shvatite da je riječ o Ikea proizvodima.

Kada smo prvi puta vidjeli ovaj ormarić na Pinterestu, uz riječi IKEA hack, ostali smo zatečeni i zbunjeni. Bili smo uvjereni da ne postoji način da je ovo Ikein hakirani proizvod. Ali bili smo u krivu. Ovo je, zapravo, LACK stolić prekriven zrcalnim pločama pleksiglasa. Ovo bi moglo biti najbolji Ikea hack koji smo vidjeli i vjerujte nam, vidjeli smo ih puno. Možete pogledati još puno izvrsnih uradi sam projekata Ich Designer.

U ovom uradi sam projektu Alice & Lois, presvlaka od kože promijenila je ovaj Ikein stolac u korijenu.

Ova lijepa minimalistička komoda Sarah Sherman Samuel zapravo je skup BESTA ormara postavljenih u drveni okvir okvir. Komad je moderan, vrhunski izgled, a trebao bi biti prilično jednostavan projekt za sve koji znaju obraditi drvo.

Kada je Kristi Murphy vidjela ovu komodu na West Elmu, bila je to ljubav na prvi pogled, ali cijena od 1300$ nije. Počela je sa STOCKHOLM ormarićem, dodavala nekoliko zlatnih nogu i stvorila geometrijski dizajn s trakom od zlatne folije.

Ova komoda iz Design Love Fest vrlo je jednostavan projekt: Ikea ormarić s Prettypegs nogama i mramornom pločom (što doduše nije jeftino, ali izgleda izvrsno).

Ikein VITTSJO regal s drvenim policama izgleda vrhunski. Yellow Brick Home

Ako vam se sviđa pleteni namještaj, onda će vam se zasigurno svidjeti i ovaj uradi sam projekt Livet Hemma. Koristeći tri IVAR bočne jedinice i malo trstike u roli, stvorili su ovaj elegantan i moderan zaslon.

Ovoj prekrasnoj MALM komodi dodan je zlatni samoljepljivi papir. Preciously Me

Osnovnom BESTA sustavu dodana je šperploča na vrata i nova gornja ploha. Sada je smještena u dnevnoj sobi Mandi Johnson za pohranu igračaka.

Ponekad je dovoljno samo malo boje za stvaranje idealnog stolića, poput ovog uočenog na The Lovely Drawer.

Ovaj stol prilično dobra kombinacija starog Ikeinog stola i novih noga pričvršćenih za stol. Style at Home

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 01:42