URADITE SAMI

4 vijenca koja ćete imati cijelu godinu

Toliko smo se zagrijali za vijence i ostale DIY božićne dekoracije da bi bila prava šteta pospremiti ih u kutiju do sljedećih blagdana!
Foto: Aaron Bengochea

Portal Domino pitao je svoje omiljene cvjećare kako si izradili ovih nekoliko šarmantnih vijenaca - i otkrili su im. Vijence najčešće radimo i ukrašavamo tako da su isključivo u skladu s adventskim periodom, što znači da koristimo pretežno zelene borove grančice, crvene mašne, bijele dekoracije i slično. No što ako vam kažemo da ovi vijenci mogu izgledati predivno baš svako godišnje doba?

U nastavku pogledajte četiri predivna vijenca koja će vas sigurno inspirirati za jedan vlastiti.

Foto: Aaron Bengochea

Zelene grančice ne trebaju biti samo one borove - poigrajte se s raznim vrstama, nijansama i veličinama. Rezultat će zasigurno biti efektan vijenac predivnog mirisa iz prirode, ovisno o tome koje grančice odlučite spojiti.

Foto: Aaron Bengochea

Osušeno cvijeće u ljubičastim nijansama i decentna tamnija ljubičasta satenska vrpca izgledaju neodoljivo elegantno. Dakle, na običan vijenac od grana samo zataknite malo osušenog i malo svježeg cvijeća, zavežite mašnu u ljubičastoj boji i dobili ste predivnu dekoraciju koja će odgovarati svakom godišnjem dobu.

Processed with VSCO with m5 preset
Foto: Moon Canyon

Unatoč zimi, još uvijek možemo naići na poneki zaostatak jeseni u obliku osušenog lišća. Požurite dok stabla nisu u potpunosti ogoljela i nabavite materijal za svoj vijenac inspiriran jeseni. Kako biste dobili njegovo božićno ruho, možete ga omotati lampicama.

Foto: The Unlikely Florist

Ako ste osoba koja voli uvijek nešto drugačije, posjetite najbližu cvjećarnicu i potražite materijal u raznim bojama koji ćete postaviti na vijenac tako da gleda u istom smjeru. Vjerojatno ćete dobiti nešto slično vijencu na fotografiji - spoj više boja izgledat će fantastično.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:16