'URADI SAM'

ADVENTSKI VIJENAC KAO SAVRŠENA DEKORACIJA: Predivan božićni ukras koji svi žele, a evo kako ga i sami možete napraviti

Danas smo vam odlučili pokazati kako brzo i jednostavno, i to u samo 6 jednostavna koraka izraditi savršeni adventski vjenčić koji će ukrašavati vaš dom ovih blagdana

Pripreme za Božić već su u punom jeku, a mnogi su svoj dom već ukrasili prvim blagdanskim dekoracijama. Jedan od najljepših božićnih ukrasa koji svakog Božića gledamo u dekor časopisima sigurno je adventski vjenčić s božićnim kuglicama.

Sigurno je i vama zapeo za oko i najvjerojatnije ste ga i sami zamislili na svome stolu ili pak na ulaznim vratima. Osim što jako lijepo izgleda, možete ga brzo i jednostavno napraviti, a za izradu vam je potrebno samo tri proizvoda iz Peveca.

1. Za izradu vjenčića potrebni su vam pištolj za vruće lijepljenje, kuglice većih, srednjih i manjih dimenzija i slamnati vijenac.

2. Nanesite lijepilo na kuglice.

3. Najveće kuglice nalijepite na vanjski dio vijenca.

4. Potom kuglice srednjih dimenzija nalijepite na srednji dio vijenca.

5. Najmanje kuglice nalijepite na unutarnji dio vijenca i popunite praznine.

6. Vjenčićem možete ukrasiti vrata ili blagdanski stol.

Napravite sami ovaj jedinstveni božićni ukras te tako uljepšajte Božić sebi i svojim ukućanima. Naime, uvijek smo najponosniji na one ukrase koje napravimo sami jer nam imaju posebnu, dodatnu vrijednost, a sve što vam je potrebno za izradu možete pronaći u Pevec trgovinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2024 16:44