HOME BY MARINA

Božićna priča u Marininom domu u Rijeci

Ova simpatična djevojka uskoro puni 24 godine, s dečkom živi u dvosobnom stanu od 55 kvadrata u Rijeci. Obožava uređivati svoj dom, a svoje ideje gotovo svakodnevno dijeli s nama na svom Instagram profilu Home By Marina.

Marinin stan elegantno je uređen s dodatkom njenih ideja za dekoraciju. Sive i bijele nijanse koje prevladavaju Marininim stanom idealan su temelj za pustiti mašti na volju prilikom blagdanskog uređenja doma. Gotovo svaki dan na njenom Instagram profilu ljubitelji jednostavnog i elegantnog stila mogu pronaći inspiraciju za sebe. - Prilikom uređenja stana pronalazila sam puno inspiracija na Instagramu i tako sam došla do ideje da i sama otvorim Instagram profil u kojem ću objavljivati fotografije svog doma. Tako je nastao moj hobi u kojem uživam. - započinje nam Marina priču o svom Instagram profilu.

Odabir palete boja

Kao i svaka uspješna priča uređenja interijera, i Marinina je započela odabirom palete boja ovogodišnjih dekoracija. - Puno sam razmišljala kako ću dekorirati dom za nadolazeće blagdane i odlučila sam da će to biti dekoracija u tradicionalnoj crvenoj boji s dodacima srebrne i bijele. - opisuje nam Marina kako će urediti svoju oazu i dodaje kako joj je ovo definitivno najdraže doba u godini, što možemo vidjeti i po njenoj gotovo svakodnevnoj inspiraciji za fotografije uređenja božićne tematike.

Sve je u detaljima

Otkrila nam je i gdje kupuje dekoracije za svoj dom. Kao i svatko od nas, Marina obožava provoditi vrijeme u trgovinama čije su police prepune divnih detalja za dom. - Obožavam kupovati božićne dekoracije, a najdraže trgovine za to su Emmezeta, Kik, Pepco, Mima i Lesnina. U njima uvijek pronalazim dekoracije za dom pomoću kojih uređujem svoj stan. - priča nam Marina. Uz paletu boja, Marina se drži i božićnih motiva te tako stvara jednu lijepu priču u svom interijeru koja je baš po njenom ukusu.

- Sama sam osmislila i adventski vijenac koji će ukrasiti stolić u dnevnom boravku. - priča nam Marina i dodaje kako je i ona jedna od onih koji će 1. prosinca postaviti božićno drvce kako bi ova divna blagdanska euforija potrajala što dulje.

Na svoj popis inspirativnih profila na društvenim mrežama koji se bave uređenje interijera možete od sada uvrstiti i Marinu. Kako će se dalje razvijati Marinina božićna priča u njenom predivnom domu u Rijeci pratite na Instagram profilu Home By Marina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:43