Uređeno u industrijskom stilu

Brutalno dvoetažno potkrovlje

Potkrovlje na dvije etaže uređeno za bračni par

Kad su djeca odrasla i napustila obiteljski dom, direktor moskovskog cirkusa na bulevaru Tsvetnoy i njegova supruga shvatili su da je stan u kojem žive prevelik za njih pa su se odlučili preseliti. Pronašli su potkrovlje na dva kata u novom stambenom kompleksu, koje je dizajnirano u cool industrijskom stilu. Danas imamo priliku virtualno prošetati sobama ovog fantastičnog potkrovlja!

Posebna želja vlasnika bila je veliki broj otvorenih sustava za pohranu, koji su se mogli uklopiti u knjižnicu i kuhinja s otvorenim policama i otokom s barskim stolicama.

Dizajnerice Annu Pustovoitova i Ekaterinu Kovalchuk Nikulina pronašli su preko zajedničkog prijatelja i zamolili ih da naprave industrijski interijer s modernim namještajem. Zadatak nije bio nimalo lak. Stan se nalazi na najvišem katu u obnovljenoj zgradi bivše tvornice i imao je izvorne cigle, koje su dizajnerice odlučile sačuvati i istaknuti.

Na drugom su katu, budući stanovnici željeli spavaću sobu, kupaonicu i garderobu, a na prvom katu, otvoreni plan, veliki zajednički prostor, kombinirani dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju.

Ogromne prozore potkrovlja odlučili su zadržati, a kao zaštitu od sunca dizajnerice su koristile rimske rolete, koje se mogu kontrolirati pomoću upravljača.

Foto: Denis Vasiljev, Alena Cherepanova

Izvor: AD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 21:57