KUHINJA PO VAŠOJ MJERI

BRŽI PUT DO KUHINJE IZ SNOVA Saznajte kako odabirom dizajnerskih linija uređaja možete doći do savršene kuhinje

Bez obzira na to useljavate li u novi dom ili se samo spremate na preuređenje koje uključuje i kuhinju, jedno je sigurno - odabir stila jedan je od najvažnijih koraka

Kuhinja je mjesto u domu koje zahtijeva kvalitetne i dugotrajne materijale, praktičnost, iskoristivost, ali i atraktivan dizajn koji će se uklopiti u ostatak interijera. Dizajneri interijera sigurno bi se složili s nama, kuhinja je ustinu jedna od onih prostorija koja će najviše odražavati naš životni stil i našu osobnost.

Iako su ponekad nepravedno zanemarene, kuhinje itekako mogu unijeti dizajnerski dodir u naš dom, posebno danas otkako je postalo popularno imati otvoreni tlocrt koji spaja dnevni boravak i kuhinju. U skladu s tim, tvrtka Gorenje je kroz nekoliko različitih dizajnerskih linija pokušala dizajnerski prilagoditi kuhinjske uređaje, i to kako biste mogli svoj dom opremiti po svome ukusu. Kako bi se u svaku kuhinju uklopili uređaje koji nam olakšavaju kućanske poslove ali i donose pregršt radosti i užitaka u kuhinji, tu su različite dizajnerske linije uređaja koje prikazuju odraz pojedinca koji ih koristi. Ovisno o tome jesi li moderan, klasičan ili jednostavan tip, pročitaj opis i odaberi liniju za sebe!

Poput mađioničara koji stvara iluziju uz pomoć svojih trikova, i vi možeš bez problema flambirati kao od šale, poput pravog profesionalca. Sve je to moguće postići ako odaberete funkcionalnu i novu Ora Ïto kolekciju kuhinjskih uređaja.

Povrh svega, impresivan dizajn stvara zapanjujući efekt u svakoj kuhinji, bez obzira na to odaberete li klasičnu bijelu ili modernu crnu kolekciju. Jednostavni i intuitivni, spomenuti uređaji u bezvremenskom dizajnu sadrže najsuvremenija tehnološka rješenja koja će se uklopiti u svaki stil uređenja.

Moderna tehnologija u klasičnom ruhu

Ako preferirate nešto klasičniji stil uređenja koji svojim karakteristikama pomalo 'baca' na rustikalni ugođaj, onda je ova kolekcija uređanja savršena za vas. Naime, s obzirom na to da je kuhinja 'srce tvog doma' i mjesto na kojem se družimo s obitelji i prijateljima, vrlo je važno da ju kao takvu uredimo po vlastitom ukusu.

Mirisne arome začina pozivaju vas da iznova oživite kulinarske priče iz prošlosti i stvorte nove, a upravo je to ono što je utjelovljeno u uređajima kolekcije Classico. Nova spomenuta kolekcija dolazi u dvije različite boje, odnosno u boji slonovače i mat crnoj.

Funkcionalnost na prvom mjestu

Ako je vaša životna filozofija sasvim jednostavna, a sve što očekujete od svojih kuhinjskih uređaja jest funkcionalnost na prvom mjestu, onda je ova kolekcija idealna za vas. Dizajnirane kuhinjske uređaje iz kolekcije Simplicity u crnoj i bijeloj boji bez problema možete uključiti u svoj životni prostor jer se oni, zahvaljujući svojim naprednim i pametnim karakteristikama, prilagođavaju vama, a ne obratno.

Kolekcija je zapravo utjelovljenje Gorenje Life Simplified slogana koje je bazirano na lakšem upravljanju, samo nekoliko gumbova za pritisak, što manje potrošenog vremena te manje 'drame'. Uključuje pećnice, ploče za kuhanje, hladnjake, perilice posuđa, mikrovalne pećnice i nape. Svi uređaji pružaju besprijekorno korisničko iskustvo, točnije upravljanje jednim dodirom, unaprijed podešene programe i naprednu, prilagodljivu tehnologiju koja će kuhinjske poslove doista učiniti pravim zadovoljstvom.

Za više informacija o kvalitetnom i funkcionalnom opremanju kuhinje posjetite službenu stranicu Gorenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 21:36