PRESLATKO

Apsolutno neodoljive posudice za zračne biljke napravljene od ljuštura morskog ježa

 Etsy
Neki stilovi dolaze s običnim vrpcama za vješanje, dok drugi uključuju one s perlama

Osim što vam popravljaju raspoloženje i podižu estetiku prostora, zračne biljke sposobne su i pročišćavati zrak. Za razliku od tipičnih biljaka, ovim epifitima nije potrebno tlo, što ih čini lakšim za izlaganje. Možete ih staviti u terarij ili čak objesiti na zid kroz okvir. Naravno, također možete krenuti kreativnim i neobičnim putem i izložiti ih naopako s ovim žardinjerama.

image
Etsy
image
Etsy

Izrađeni od pravih ljuštura morskog ježa, ovi jedinstveni držači za biljke stvaraju iluziju očaravajuće morske pojave koja lebdi zrakom. Svaki komad dolazi s kompletom dodataka za vješanje, tako da ga možete pričvrstiti na strop ili postaviti uz prozor. Ove viseće posude dolaze u raznim bojama i dizajnu.

image
Etsy
image
Etsy

Neki stilovi dolaze s običnim vrpcama za vješanje, dok drugi uključuju one s perlama. Iako većina dizajna sadrži školjke u njihovom prirodnom stanju, postoje i dizajni koji sadrže ručno oslikane školjke. Sadilice su obično dostupne u setovima od četiri i dolaze zajedno sa živim zračnim biljkama i visećim dodacima. Neke trgovine također nude sprejeve za hranjivost biljke uz minimalne dodatne troškove.

image
Etsy
image
Etsy

Ako niste ljubitelj ljuštura morskog ježa, možete se odlučiti za one od ručno puhanog stakla ili polimerske gline. U svakom slučaju, ove posude inspirirane meduzama svakako su sjajan način da svom prostoru date osvježavajuću podmorsku atmosferu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:13