SUPER IDEJA

Betonska torba za vaše omiljeno cvijeće: O, da! Betonska torba idealan je dar

 Seletti
Budući da je vodootporna, u nju možete posaditi cvijeće, koristiti kao držač novina, vazu ili koristiti kao ukrasni predmet

Betonska torba idealan je dar za sve one koji vole neobične predmete. Budući da je vodootporna, u nju možete posaditi cvijeće, postaviti ju u eksterijer, koristiti kao držač novina, vazu ili jednostavno koristiti kao ukrasni predmet.

image
Seletti
image
Seletti
image
Seletti

Dizajn potpisuje cijenjeni talijanski umjetnik hiperrealizma, MArcantonio RAimondi MAlerba za talijansku tvrtku Seletti. Riječ je o vrlo realnoj reprodukciji svakodnevnih predmeta izrađenih od betona objedinjenih u kolekciju imena Gentleman’s Collection. Ova elegantna torba izgleda divno, ali vjerojatno je ne biste mogli nositi. Izrađena je od finog betona koji vam neće oštetiti podove u interijeru, a ujedno je i dovoljno čvrsta pa je bez brige možete držati godinama u vrtu. U svaki će prostor unijeti živost i umjetnički “touch”, i zasigurno neće proći nezamijećeno.

image
Seletti
image
Seletti
image
Seletti

Gentleman’s Collection još uključuje: cilindar, cipele i foto aparat, također izrađen od betona koji može podnijeti sve vremenske uvijete. No, to nije sve. Proizvodi su pakirani u lijepo dizajniranom drvenom sanduku, prodaju se zasebno i možete ih kupiti u Dizajnholiku (www. dizajnholik.hr).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:01