ZA BOLJI OKUS

Donosimo vam nekoliko sustava za uzgoj začinskog bilja koji će unijeti novi život u vaš dom

Sustavi za uzgoj začinskog bilja
Od vertikalnih vrtnih žardinjera do staklenih tegli, skupili smo najbolje posude i sustave za svaki proračun

Ništa ne oživljava jelo poput svježeg bilja, zbog čega biste ga uvijek trebali imati pri ruci. Najbolji način za to? Uzgajajte ih točno u vašem domu. Bilo da želite samo svježu majčinu dušicu ili želite uzgajati raznoliko bilje, za kupnju postoji mnoštvo prekrasnih unutarnjih žardinjera i posuda.

Od vertikalnih vrtnih žardinjera do staklenih tegli, skupili smo najbolje posude i sustave za svaki proračun. Ne samo da će izgledati sjajno u vašoj kuhinji (ili gdje god ih odlučite staviti), već će dodati okus vašim obrocima tijekom cijele godine. Ako ste više početnik u vrtu, pripazite na mogućnosti samozalijevanja i setove koji se lako koriste. A ako nemate puno prostora tu su i viseći i zidni biljni vrtovi, koji su idealni za male prostore. Za tren ćete imati svježe začinsko bilje.

image
Amazon

Triflora viseći sustav za sadnju biljaka - Ovaj trostruki viseći sustav za sadnju biljaka u posudama bio bi sjajan kao dom za bilo koje biljke, a kako onda ne bi za one vaše najdraže i najčešće korištene začine. Može se nabaviti na amazon.com po cijeni od 42,35$.

image
Uncommongoods

Mason staklenke za unutranji uzgoj začinskog bilja - Za uzgoj začina u kući koriste pasivni hidroponski sustav koji osigurava da vaše biljke dobivaju dovoljno hranjivih sastojaka i vlage. Može se naručiti na uncommongoods.com za 129,35 kuna.

image
Uncommongoods

Posuda za bilje sa sustavom za samozalijevanje - Ova samozalijevajuća posuda savršena je za sve ona zaboravljive kada je uzgoj biljaka u pitanju. Izgleda moderno i održati će svo vaše bilje svježim. Posuda je u prodaji na uncommongoods. po cijeni od 258,70 kuna.

image
Amazon

Trostruki pribor za uzgoj - Ako imate reputaciju ubojice biljaka, dodajte ovaj pribor u košaricu što prije. Radi sav naporan posao umjesto vas. S ugrađenim LED svjetlima i sustavom za samozalijevanje, sve što trebate je uključiti ga i gledati kako raste vaš vrt. Cijena mu je 84,95$,a možete ga nabaviti na amazon.

image
Etsy

Unutarnji viseći vrt - Ovaj ultra šik i svestrani viseći vrt za biljke ujedno izgleda kao kakvo umjetničko djelo i može sadržavati više začinskog bilja. Prodaje se po cijeni od 53$ na etsy.

image
Amazon

Aero unutarnji vrt - Ovo je još jedna izvrsna opcija za početnike u vrtlarenju, ovaj vrtni sustav lako uzgaja do šest biljaka istodobno. Čak ima i postavku za to kada vas nema u blizini ili ste na odmoru, tako da će vaše bilje ostati svježe bez obzira gdje se nalazili. U ponudi ja na amazon. po cijeni od 159,43$.

image
Urbanfitters

Dewplanter - U ovoj samozalijevajućoj pametnoj posudi koja uzima kondenzaciju iz zraka i pretvara je u vodu za vašu biljku možete uzgajati gotovo sve što želite, uključujući i začinsko bilje. Cijena joj je 59,00$, a može se naručiti na urbanoutfitters.

image
Amazon

Akvariij i posuda za uzgoj bilja - Ovaj je akvaponski spremnik mali ekosustav zatvorene petlje u kojem riba oplođuje bilje, a biljke čiste riblju vodu. Svi pobjeđuju! Cijena mu je 119,98$, a u prodaji je na amazon.

image
Etsy

Drveni zidni vrt - Ovaj zidni vrt savršen je ako više volite industrijskiji izgled. Može se nabaviti na etsy. po cijeni od 138,06$.

image
Etsy

Zidni vrtni džep - Za nešto malo suptilniji uzgoj bilja ovaj viseći trostruki džep može prihvatiti bilo koju biljku, a visi na vašem zidu kako bi vaši pultovi bili čisti. U prodaji je na etsy. a iznosi 50,20$.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. ožujak 2024 15:15