MADE IN GREEN

Edicija cvjetnih rajfova protkana elementima ženstvenosti, glamura i romantične note

 Berislava Picek/Cropix
Cvijet ili cvijeće gledam kao ljepotu i dar prirode koja ne samo svojim opojnim mirisom već i izgledom ima posebno mjesto

PROFIL

Info: ukrasi za kosu, nakit, dekoracije za prostor

Dizajn: Marija Zdilar

Kontakt: IG @ La Maison du Charme

"Ukras za kosu koji zovemo neodoljivi rajf, može izgledati glamurozno, a može biti jednostavniji i dio dnevnog odabira", kaže nam Marija Zdilar, koje je osmislila kolekciju s cvjetnim elementima koji su aplicirani na luksuznu baršunastu podlogu.

Tako je dobila modni dodatak koji dodatno može podignuti cijeli stajling. Ti su rajfovi idealni za žene koje ne rade kompromise i žele se izdvojiti iz mase.

image
Berislava Picek/Cropix

- Moja edicija cvjetnih rajfova protkana je elementima ženstvenosti, glamura i romantične note koje najbolje opisuju ovu unikatnu kolekciju cvjetnih ukrasa za kosu. Stvaram je sofisticiranim elementima cvijeća koji su tematski prilagođeni, kako prigodi tako i ženi koja ih nosi. Rajfovi za posebne prilike zahtijevaju i poseban, svečan i glamurozan izgled. Ljubiteljica sam francuskog šika u kojem glavnu protagonisticu ženu gledam kao inspirativnu notu - objašnjava M. Zdilar, čiji odjevni predmeti predstavljaju iskonsku snagu žene i naglašavaju njezinu osobnost.

image
Berislava Picek/Cropix

Na jednu od haljina koje je donijela na snimanje s našom Berislavom Picek iznimno je ponosna. To je haljina koja je stvarana za rođendan njene prijateljice. U nju je utkano puno sati ručnog rada. Mnogo latica cvijeća koje je utkala u prednji dio haljine u obliku srca. Željela je da njene haljine krenu s AMOR Collection jer iz ljubavi stvara bezvremenske edicije.

image
Berislava Picek/Cropix

Rajfovi su idealni za žene koje ne rade kompromise i žele se izdvojiti iz mase. Ljubiteljica sam francuskog šika u kojem glavnu protagonisticu ženu gledam kao inspirativnu notu, kaže Marija Zdilar

- Priroda je okruženje koje me inspirira i pokreće. Ne tražim trenutak inspiracije, volim stvarati bez opterećenja i tada sam, jednom riječju, dobitna kombinacija - molekula. Cvijet ili cvijeće gledam kao ljepotu i dar prirode koja ne samo svojim opojnim mirisom već i izgledom ima posebno mjesto mnogima i svjedoči našim jako vrijednim trenucima; prve ljubavi, rođendani, vjenčanja i mnogi drugi jako vrijedni trenuci u kojima tražimo posebne note u kojima je cvijeće neizostavan dekorativni element - govori ona.

image
Berislava Picek/Cropix

Njezini odjevni predmeti predstavljaju iskonsku snagu žene i naglašavaju njezinu osobnost, a rajfovi mogu dodatno podignuti cijeli stajling. Cvjetne elemente na njima tematski prilagođava te aplicira na luksuznu baršunastu podlogu

Budući da je još uvijek ambasadorskog karaktera LA MASION DU CHARME, njene kreacije nose njene bliske prijateljice kroz koje, kaže, ostvaruje podršku koju smatra esencijalnim za sva daljnja modna putovanja koja je čekaju. Ipak, najavljuje skoro otvorenje showrooma.

Marija Zdilar po struci je magistra biotehničkih znanosti, koja živi i radi u Zagrebu. Mama je dvije kćerke, za koje kaže kako su njena posebna inspiracija i snaga za sve životne izazove. Upornost, odlučnost i pozitivan duh, njezin su životni put.

image
Berislava Picek/Cropix
image
Berislava Picek/Cropix

U dio njenog kreativnog opusa spada i uređenje interijera, te smatra kako stvoriti oku ugodnu priču nije jednostavno. Također stvara cvjetne dekoracije, aranžmane, kompozicije vaza - cvijeće - svijeće.

- Protekle dvije godine bile su fokusirane na zdravlje zbog novonastalih okolnosti i pandemije covida-19, a moda je predstavljala luksuz koji je bio na čekanju. Ipak, to je u meni nadasve potaknulo onu kreativnu snagu. Za Božić 2020. napravila sam iskorak s Božićnom rapsodijom, dekoracija koje su bile svojevrstan početak lavine prekrasnih reakcija mojih bližnjih, a meni motiv da moja estetska priča počinje - kaže.

image
Berislava Picek/Cropix

Dekoracije uređuje ovisno o prigodama, a umjetničkom notom im daje poseban bezvremenski šarm prošlosti. Budući da imaju inspiraciju u svjetskim prijestolnicama za umjetnost kao što je Pariz, Beč i Zagreb, vjeruje da će naći mnoge poklonike za svoj estetski izričaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 10:46