Multifunkcionalan komad namještaja

GreenFrame, pregrada koja doprinosi čišćem zraku u domu

 

Pogodan za kuću kao i za ured, proizvod imena “GreenFrame” predstavlja spoj pregrade za prostoriju, lampe, dekorativnog okvira i neobične tegle u jednom komadu namještaja, oplemenjenom biljkama.

Tanak i elegantan GreenFrame je multifunkcionalan komad namještaja koji doprinosi čišćem zraku u interijeru, ljepšem i ugodnijem radnom ili životnom okruženju, kao i uspješnijem uzgoju sobnih biljaka. GreenFrame je podni paravan i pregrada s ugrađenim diskretnim osvjetljenjem koji omogućava biljkama da zauzmu istaknuto mjesto u domu i istodobno ga oplemene.

U sklopu njega možete uzgojiti brojne biljke, od tropskih orhideja do pustinjskih kaktusa. Može sadržavati tri veće tegle, a različitim izborima biljaka drastično se utječe na cjelokupan izgled pregrade. Ovaj dekorativni držač za tegle odlično je rješenje za interijere u kojima nema dovoljno prirodne svjetlosti jer LED tehnologija koja je integrirana u dekorativni okvir pruža nužnu svjetlost za rast biljaka. Kreativan i multifunkcionalan dizajn koji potpisuje Johan Kauppi nagrađen je značajnim priznanjima, među kojima su German Design Award i nagrada Best of Year koju dodjeljuje časopis Interior Design.

Foto: www.kauppikauppi.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:32