SOBA S BILJEM

Greenhouse staklenik u kojem možete stvoriti svoj mini zeleni svijet

 

Imamo i mi svoje opsesije. No ne želimo ih držati u tajnosti, nego ćemo vam ju danas s veseljem otkriti. Sigurni smo da će i vas ovaj sjajan proizvod potpuno oduševiti.

STAKLENIK U KOJEM MOŽEŠ STVORITI SVOJ MINI SVIJET

Greenhouse staklenik stvorio je dizajnerski dvojac Atelier 2+ koji čine Worapong Manupipatpong i Ada Chirakranont. Zamislili su ga kao sobu s biljem unutar sobe, on je kućica koja je dovoljno mala za korištenje u interijerima, a opet dovoljno velika da služi kao minijaturni vrt. Dizajneri su inspiraciju za arhitektonski oblik ovog terarija pronašli u tradicionalnim švedskim zgradama. Staklenik je dizajnerski predmet s artistički aspiracijama.

Njegovi dizajneri ga vide u različitim funkcijama. Za njih je pitanje je li zapravo uopće riječ o uporabnom namještaju ili skulpturi. On može egzistirati kao ukras u prostoru i prazan, a umjesto terarija i biljaka može se puniti i bilo čime što vlasnik želi. Materijali od kojih je napravljen su lakirani jasen, kaljeno staklo i galvanizirani metal.

Staklenik je dostupan u Dizajnholiku za po cijeni od 5095 kuna za boks i 1730 kuna za bazu koja se prodaje odvojeno.

Boks je dimenzija 95×40×60 centimetara i težak je 19,3 kilograma, dok je baza 85×40×75 centimetara i težine 3,6 kilograma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:59