predmet žudnje

Jedinstvena posuda za biljke koja u potpunosti rekreira ono što se događa u prirodi

 Kickstarter
4RESTPLANT nudi poseban i siguran način uzgoja mikrozeleni i drugih malih paprati i biljaka u vašem domu s malo ili bez napora

Prikladno nazvana 4RESTPLANT (izgovara se Forest Plant, u slobodnom prijevodu šumska biljka) dizajnera Matthew Ostapova, neobična je mala sadilica izrađena je od porozne gline, u obliku debla - detalj dizajna koji odmah ima smisla kada shvatite kako sadilica funkcionira. Za razliku od tradicionalnih sadilica koje se ponašaju jednostavno kao posude za tlo i biljku, 4RESTPLANT djeluje kao priroda. Biljke pronalaze vlastite površine na kojima će rasti, često se držeći za biljku domaćina poput korijena ili panja stabla za strukturu i potporu, dok se oslanjaju na tlo koje je već prozračeno / olabavljeno masivnim korijenjem stabla.

image
Kickstarter
image
Kickstarter

4RESTPLANT radi na sličan način - sadilica u obliku stabla dolazi sa šupljim dizajnom koji drži vodu iznutra (s nano-srebrnim premazom kako bi spriječio cvjetanje vode) i ima četiri 'jastučića za sjeme' koji su raspoređeni vani, oko podnožja sadilice. Porozni dizajn sadilice na kraju upija vodu izvan sjemenskih jastučića, omogućujući im da rastu držeći se za hrapavu površinu debla radi strukture. Ovo u osnovi rekreira ono što se događa u prirodi u manjem obimu, stvarajući sadilicu koja doslovno donosi djelić vanjskog svijeta u vaš dom!

image
Kickstarter
image
Kickstarter

4RESTPLANT nudi apsolutno jedinstven i siguran način uzgoja mikrozeleni i drugih malih paprati i biljaka u vašem domu s malo ili bez napora. Dizajn sadilice je po prirodi samonavodnjavajući i uopće ne zahtijeva tlo. 4RESTPLANT koristi jastučiće za sjeme koji omogućuju da zelenilo raste iz podnožja 'debla', pričvrstivši se za njega kao potporu, prilično točno kao u prirodi, a činjenica da sadilica dolazi s dizajnom poput smeđe kore drveća doista upotpunjuje metafora. 4RESTPLANT također ima vlastiti rukav od jute koji se obavija oko kore, omogućujući vam da zarobite vodenu paru kako biste povećali vlažnost oko debla, stvarajući savršenu mikroklimu bez obzira u kojem dijelu planeta živite.

image
Kickstarter

Svaki 4RESTPLANT je testiran na kvalitetu, spreman za proizvodnju i isporučuje se kao cijeli set s sadilicom, postoljem, 4 jastučića (na koje možete posipati bilo koje sjemenke), rukavom od jute, kao i bocom s raspršivačem za povećanje vlažnosti, škare za podrezivanje i poklopac za pokrivanje vrha 4RESTPLANT... ili obrnuto, ostavite gornji dio otvorenim i koristite unutrašnjost žardinjere kao vazu za svoje bukete! Nabavite sadilicu na Kickstarter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:35