SemDrain

Moderan sustav odvodnje: Kanalice za oborinsku odvodnju izrađene od najsuvremenijih materijala

 SEMERLOCK /
Wienerbergerov brend Semmelrock nudi veliku slobodu u dizajnu prostora na otvorenom pružajući vam ostvarenje vlastitih vizija i snova

Osim betonskih proizvoda za dizajn vanjskih prostora koje imaju u svom asortimanu, Semmelrock predstavlja SemDrain - novi i moderan sustav kanala za oborinsku odvodnju.

image
SEMERLOCK /

U sustavu odvodnje, bilo za pješačke, vozne ili industrijske površine, odvodni kanali prvi su element na koji treba obratiti pozornost prilikom kupnje ili projektiranja. Na sam izbor kanala ne utječu samo klasa nosivosti i dimenzije, već i njihova trajnost, trošak ugradnje i estetika. SemDrain kanalice za oborinsku odvodnju izrađene su od najsuvremenijih plastičnih materijala s pocinčano čeličnim rešetkama, lijevano željeznim rešetkama ili poliamidnim rešetkama ojačanim staklenim vlaknima. Iznimno su praktične po pitanju ugradnje, a uz to su lagane i netoksične što ih čini prikladnim za sustave pitke vode. SemDrain asortiman raspolaže različitim vrstama i modelima kanalica, od onih za “uradi sam majstore” i manje privatne površine pa sve do ponude profesionalnih rješenja za industriju ili javne vozačke i pješačke površine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. ožujak 2024 07:45