Najpraktičniji način

Nemate dvorište? Nema problema! Divne dekoracije s biljkama za vaše zidove

 Modish Store
Činjenica da nemate dvorište ne znači da svoj život ne možete ispuniti prekrasnim zelenilom i cvijećem u svim bojama spektra!

Uz malo domišljatosti i truda možete se prilagoditi situaciji i od svojeg balkona, ulaza, nadstrešnice ili praznog zida stvoriti carstvo zelenila koje će vas veseliti iz dana u dan.

Najpraktičniji način da zaobiđete problem nedostatka fizičkog prostora jest da svoj vrt dignete na zidove koji vam stoje na raspolaganju. Objesite metalnu mrežu na zid na koju potom možete objesiti elegantne drvene posude za cvijeće i tako dobiti sofisticirani gradski vrt.

image
Crate & Barrel

Vješanje teglica za cvijeće može se izvesti na brojne načine, a nama se svidjela ova u nastavku.

image
Etsy

Malo zelenila u zatvorenim prostorima može unijeti tračak života, a zelena boja pouzdano umiruje i odmara oči. Uz to, kada naše kućne biljke procvjetaju, ne možemo izbjeći osjećaj zadovoljstva i uspjeha. Ako nemate puno slobodnih ravnih površina na kojima biste mogli smjestiti svoju novu lončanicu ili kućno začinsko biljke, zašto ih ne biste objesili na zid?

U nastavku možete pogledati nekoliko ideja kako na lijep način uklopiti biljčice u unutarnje uređenje i od njih stvoriti pravi ukras.

image
Anthropologie
image
Hudson and Vine
image
Light and Ladder
image
Scoutmob
image
Scoutmob
image
Terrain
image
Urban Outfitters
image
West Elm
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:48