Vrtlarska abeceda

Nova linija fora zelenih predmeta domaćeg brenda Biljkoborci zanimljiva naziva Biljkoslovci

 SINIŠA GLOGOSKI
Riječ je o vrtlarskoj abecedi, odnosno posudicama za sjetvu koje dolaze u oblicima bilo kojeg slova

Naš sjajni domaći brend Biljkoborci sigurno ste već primijetili, a danas vam predstavljamo njihovu liniju proizvoda zanimljiva naziva Biljkoslovci.

Riječ je o vrtlarskoj abecedi, odnosno posudicama za sjetvu koje dolaze u oblicima bilo kojeg slova. Posudice mogu stajati vertikalno na zidovima ili ravnim plohama. Set sadrži posudu za sjetvu u obliku željenog slova, supstrat te sjeme mačje trave. Ovaj proizvod napravljen je od razgradive i kompostabilne PLA bioplastike na bazi kukuruznog škroba i soje.

image
SINIŠA GLOGOSKI
image
SINIŠA GLOGOSKI
image
SINIŠA GLOGOSKI

- U slučaju da se odluče pozdraviti sa svojim Biljkoslovcem, umjesto bacanja u smeće, pozivamo sve da ga pošalju nama, a mi ćemo ga ponovno pretvoriti u sirovinu za 3D print, u zamjenu za poklon-bon. Ako ga planirate kompostirati, imajte na umu da je potrebna temperatura od minimalno 60 ˚C kako bi se pokrenuo proces razgrađivanja. Živjelo odgovorno korištenje plastike - rekli su nam Biljkoborci i dodali kako se zimi sjeme mačje trave može zamijeniti pšenicom koja je jednostavna za uzgoj, brzo raste i prolazi kroz biljkoslovsku “mrežicu”.

image
SINIŠA GLOGOSKI
image
SINIŠA GLOGOSKI
image
SINIŠA GLOGOSKI
image
SINIŠA GLOGOSKI

- Nakon što biljka završi svoj životni ciklus, poklopac se pažljivo sklanja, a postojeći supstrat sa sjemenom zamjenjuje se novim. Naravno, eksperimentiranje u sijanju je dobrodošlo. Biljkoslovce je moguće izraditi i u nekim drugim oblicima, a takve izazove rado primamo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - zaključili su ovi kreativni entuzijasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:22