NOVI BROJ časopisa D&D Vrt na kioscima JOŠ SAMO DANAS (13. srpnja)

 

Puno zanimljivih tema pripremili smo vam za čitanje i gledanje u novom broju časopisa D&D Vrt koji na kioscima uz Jutarnji list možete pronaći u četvrtak 12. srpnja.


Naši vrtni suradnici otkrivaju vam sve o sadnji, uzgoju i njezi divnih hortenzija, donose sve tajne i trikove za uspješno održavanje vodenih biljaka u vrtu, a pričaju i o uzgoju svih vrsta tikvica. Sigurni smo da znate kako redakcija časopisa D&D Vrt ima svoj vrt na zagrebačkim Ravnicama.

Tijekom mjeseci sprijateljili smo se s našim dragim vrtnim susjedima pa ih u novom broju časopisa i vi možete upoznati te saznati tko su oni i čime se u svojim vrtovima najviše ponose.


Gotov je i naš veliki nagradni natječaj u kojem smo birali najljepši vrt, balkon i terasu u Hrvatskoj. Žiri, ali i vi, naši dragi čitatelji, odabrali ste pobjednike, a mi vas vodimo u njihove lijepe zelene oaze diljem Hrvatske. Posjetili smo i divni nagrađivani vrt od 500 kvadrata u Zadru koji nas je odmah osvojio.

Sve to, ali i još puno više pročitajte u novom broju časopisa D&D Vrt koji izlazi u četvrtak 12. srpnja uz Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:08