VAŠ OMILJENI MAGAZIN O VRTLARENJU

Novi D&D VRT u ČETVRTAK (10. svibnja) na svim kioscima!

U petom broju donosimo vam mnoštvo zanimljivih tema - od tutorijala kako napraviti vrtno jezerce do velikih vodiča za uzgoj jagoda, koprive i rabarbare.

Vrtlarska sezona opasno se zahuktava, a i mi smo u punom pogonu! Tako smo vam za peti broj magazina D&D Vrt pripremili mnoštvo aktualnih i zanimljivih tema.

Za početak ćemo vas obradovati veselom viješću: u ovom broju darujemo vam Mia sjeme cvijeća tvrtke Miagra. Radi se o nekoliko vrsta cvijeća, a tu su između ostalog dalije, cinije, petunije, lobelije, maćuhice, lijepe kate...

Što se tiče tema, naši vrtlari Andreja Čoh i Hrvoje Kovač pripremili su brojne informativne i zanimljive priče. Naučit ćete sve o uzgoju i korištenju te ljekovitim svojstvima koprive i rabarbare. Donosimo vam i veliki šalabahter za uzgoj najsočnijeg voća sezone - jagoda. Kako je nedavno počela podjela kućnih kompostera, naučit ćemo vas i kako ih pravilno koristiti te što se u njih smije, a što ne smije odlagati.

Uz nas ćete naučiti i napraviti vrtno jezerce, bilo da imate veći vrt ili mali balkon. Tu su i brojne druge zanimljive teme, vodimo vas u najzanimljiviji izlog u Zagrebu, onaj concept storea Kofer u samom centru grada, vidjet ćete ispred kojeg cvijeća se pleše tango i upoznati jednog od najperspektivnijih mladih slikara u Hrvatskoj, Luku Kuševića Radakovića koji inspiraciju za svoja djela nalazi u prirodi.

Upoznat ćete i sjajnu ekipu koja izrađuje tulipane od filca, koji su jedan od proizvoda iz robne marke/programa JUPI za UPI! i rezultat su kreativne i inovativne ideje razvijene na profesionalnoj radionici inkluzivnog dizajna pod nazivom Extra Ordinary Design. Osnovni cilj radionice zasniva se na uključivanju osoba s intelektualnim teškoćama u proces razvoja novih proizvoda, odnosno izradu vlastitih proizvoda konkurentnih na suvremenom tržištu. Naša dežurna kuharica, svima omiljena Mateja Domitrović podijelit će s vama svoj sezonski recept za varivo s bobom i artičokom.

I tu ćemo zasad stati iako smo vam pripremili još mnoštvo sjajnih tema koje ćete moći pročitati već u četvrtak, 10. svibnja. Zato trk na kioske, kupite Jutarnji list u paketu s D&D Vrtom za 13 kuna, razveselite se cvjetnom poklonu i uživajte u najljepšem dijelu godine uz svoj omiljeni magazin! Svoje dojmove, pohvale, pokude i želje pišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 18:18