ZELENO IZDANJE BROJ 1 U HRVATSKOJ

Novi, raskošniji D&D VRT potražite na svim kioscima!

Samostalan časopis znači veći format i više stranica, tako da ćete ga sigurno moći čitati danima i tjednima. Mnogo je korisnih tema koje smo obradili: od savjeta kako prikupiti sjeme, preko prihrane zemlje do malčiranja tla

Magazin D&D Vrt postao je samostalan časopis. Na većem formatu, na više stranica, prvi broj novog magazina D&D Vrt možete pronaći u prodaji na svim kioscima. U novom ruhu magazina D&D Vrt pripremili smo vam niz aktualnih i inspirativnih tema.

Najveća od njih je “šalabahter” radova koje valja odraditi u idućim mjesecima kako bi vaš vrt dočekao sunčane dane u punom, kvalitetnom stanju. Neki od tih važnih radova su sakupljanje sjemena, štihanje, priprema tla i malčiranje, prihrana zemlje, priprema trajnica za hladne mjesece, pripremanje biljaka kako bi preživjele niske temperature i sadnja lukovica. Sve te radove iskušali smo iz prve ruke i odradili u našem D&D vrtu od 50 kvadrata na zagrebačkim Ravnicama.

U novom broju pišemo i o kukuruzu, globalno omiljenoj žitarici. Učimo vas koje su najbolje sorte kukuruza za kruh i kokice, a donosimo i sve o dobrom i pametnom uzgoju te tradicionalne biljke.

I ovaj put zavirili smo u neke od najljepših hrvatskih vrtova i terasa. Tako vas vodimo u pravi rajski ljetnikovac Đurđe Tedeschi, potom u stan od 57 četvornih metara koji se smjestio na zagrebačkoj Trešnjevci i koji, moramo priznati, izgleda kao urbana džungla. Za vas otkrivamo i kako izgleda zelena terasa od milijun dolara u Dubrovniku, ali i u gradski vrt bračnog para u centru Zagreba.

Pripremili smo i brojne “uradi sam” zelene projekte koje možete brzo i lako odraditi tijekom vikenda. Nismo se ograničili samo na neke teme, tako da vam donosimo zaista mnogo toga. Slijedeći upute na našim stranicama možete lako Izraditi vjenčić za vrata, vegetativno razmnožiti presadnice, očistiti i zaštititi glinene posude za biljke, te uspješno vratiti božićnoj zvijezdi stari sjaj...

Uz primjerak časopisa poklanjamo vam zanimljive, zabavne naljepnice koje će uljepšati vaše tegle

Zato nikako ne propustite nabaviti svoj primjerak magazina D&D Vrt!

Foto: Berislava Picek/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 19:46