predmet žudnje

Ovaj pametni okvir svijetli i pomaže vam u uzgoju bilo kojih biljaka u vašem domu

 Modern Sprout
Dizajniran od strane Modern Sprout, Smart Landscape Growframe minimalni je okvir koji se može postaviti na bilo koji zid u vašem domu

Ako imate duboku ljubav prema biljkama i isto toliko interesa i volje za uzgoj, ali vam se čini da je vaš moderni stan previše neprilagođen da njegujete svoje voljene biljke, onda je ovo svjetlo za uzgoj punog spektra u obliku okvira baš ono što vam treba.

image
Modern Sprout
image
Modern Sprout

Dizajniran od strane Modern Sprout, Smart Landscape Growframe minimalni je okvir koji se može postaviti na bilo koji zid u vašem domu, a čija je funkcionalnost puno složenija od jednostavnog izgleda. Hrani sve vrste biljaka - od onih koje traže slabo osvjetljenje, do onih koje traže jako svjetlo.

image
Modern Sprout
image
Modern Sprout
image
Modern Sprout

Nakon što okvir postavite na zid, svoje omiljene biljke možete umetnuti u u njega i povezati se s aplikacijom Modern Sprout. Aplikacija je apsolutno savršenstvo i sadrži prekidač za uključivanje/isključivanje i može se koristiti za prilagodljivo programiranje i također sadrži preporuke za uparivanje biljaka koje zahtijevaju jednako ili približno osvjetljenje. Putem svoga mobitela možete jednostavno birati i mijenjati postavke svjetla.

image
Modern Sprout
image
Modern Sprout

Koristeći LED diode s dugim vijekom trajanja, Growframe proizvodi prirodno bijelo svjetlo koje podržava zdrav rast raznih biljaka, poput paprati, alokazije pa čak i aromatičnog bilja i lisnatog zelja! Ako volite imati svoju salatu na oku i gledati svakodnevno kako raste, onda je ovaj okvir idealan za vaš način uzgoja biljaka Sve što vam je potrebno je WiFi mreža od 2,4 GHz za rad Growframe -a!

image
Modern Sprout

Zajamčeno je da okvir radi gotovo 25.000 sati, Smart Landscape Growframe pomaže vam stvoriti minijaturni vrt u vlastitom domu. Možete stvoriti različite prirodne krajolike, od pustinjskog krajolika do tropskog raja, ovisno o vrsti biljaka koje odlučite uzgajati! Možete ga nabaviti na Modern Sprout za 259 $.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:27