Poznate vrtlarice

Ove su poznate zvijezde glamur i udobnost zamijenile sadnjom i berbom vlastitih ukusnih plodova

 Jennifer Garner
Povrtnjak može biti na balkonu, terasi, uzdignutim gredicama, balkonskim žardinjerama i naravno dvorištu. Zato razmislite o vrtu

Vrtlarenje je svakim danom sve popularnije. Mnogi stanovnici gradova sreću su pronašli u zalijevanju, kopanju, čupanju i jednostavnijem životu. Sjedenje ispred monitora, gužve, smog i skučenost više nisu jedina opcija u životu. Osjećaj ispunjenosti koji vrtlare obuzme neizmjeran je, a znaju to i mnoge poznate zvijezde. Kada nisu na snimanjima, bave se vrtlarskim poslom kao i mi ostali. Dvogodišnja karantena osim što nas je vratila prirodi, pokazala je u kolikoj mjeri smo ovisni o sistemu, a ne moramo biti. Vlastitu hranu danas mogu uzgojiti svi. Povrtnjak može biti na balkonu, terasi, uzdignutim gredicama, balkonskim žardinjerama i naravno dvorištu. Zato dok ovih dana šećete uz more razmislite o malom vrtu.

Oprah

Ako pratite Oprah-u na Instagramu, već ste upoznati s njezinim impresivnim vrtom u kući na Havajima i golemim kupusom koji je izvukla iz svog vrta. Uz roštiljanja i vrtlarenje, imala je vremena zasaditi i impresivnu količinu ruža i nevena.

Elizabeth Olson

Kad nije zauzeta ulogama u filmu, Olson se vjerojatno skriva u svom vrtu. Tko bi mogao zaboraviti preslatku fotografiju na kojoj je čula da je nominirana za Emmy (foto: suprug Robbie Arnett)? U eseju koji je napisala govori o ljubavi prema berbi vlastitih proizvoda, sadnji rajčica i snalaženju u ranim fazama vrta.

Jennifer Garner

Kao suosnivačica tvrtke za organsku dječju hranu Once Upon a Farm, Jennifer zaista uživa u svom stakleniku, a svoje sljedbenike na Instagramu često časti savjetima, uključujući dirljivi video na kojem pjeva svom povrću.

Reese Witherspoon

Bilo da podučava svoju djecu kako saditi sjeme ili organizira raskošne vrtne zabave, Witherspoon maksimalno koristi svoje prekrasno dvorište u rezidenciji u Kaliforniji. U intervjuu za Martha Stewart, glumica je podijelila koliko voli organizirati vrtne zabava i spravljti fine koktele od plodova iz vlastitog uzgoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:03