SLATKE MINIJATURE

Ovi sićušni sukulenti su jedna od najslađih biljaka koje smo ikada vidjeli

 BECCA STEVENS
Kad jednom vidite ove malene sobne biljke, i vi ćete postati opsjednuti

Ponekad naiđemo na stvari za koje nismo ni znali da su nam potrebne, ali kada se jednom nađu u našim životima, ne možemo se zamisliti život bez njih. Za neke ljude ovo može biti njihov partner ili ljubimac, ali za neke su to biljke ili točnije mini sukulenti. Kad jednom vidite ove malene sobne biljke, i vi ćete postati opsjednuti.

image
BECCA STEVENS

Mnoge sukulentne vrste prirodno su male, ali sada zamislite njihove bebe koje su otprilike veličine vašeg nokta. Ili pogledajte više od 35 000 objava #minisucculents na Instagramu.

image
BECCA STEVENS

Ako ste u potrazi za mini sukulentom nakon što ste pogledali postove na Instagramu, pogledajte TierraSolStudio na Etsyju. Trgovina opisuje svoj inventar kao "ručno uzgojene biljke i ručno izrađenu keramiku". Imaju lijep izbor mini sukulenata, uključujući mikro kaktus za koji je nevjerojatno malen.

image
BECCA STEVENS

Još jedna slatka opcija je Frankie Cactus s prekrasnim, jarko ružičastim cvjetovima. Prema opisu, paket dolazi s sitnim kaktusom, keramičkom žardinjerom, bijelim pijeskom i uputama. Dakle, ako niste najbolji u održavanju biljaka na životu, maleni mali kaktus mogao bi biti dobro mjesto za početak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 23:30