TERARIJ AIR 60

Prekrsan moderni terarij simulira različite klime za uzgoj bilo koje biljke

 biOrb
Za razliku od staromodnog terarija, AIR 60 može kreirati uvjete koji se nalaze u tropskim klimatskim uvjetima

U životu svakog ljubitelja biljke dođe vrijeme kada se osjeća pomalo avanturistički. Nakon što svladaju uobičajene sobne biljke i sukulente, žele nešto malo šarenije ili možda nešto egzotično. Ali ne može svatko kreirati tropske i vlažne uvjete koje zahtijeva neka flora kod kuće. Srećom, postoje moderni hi-tech terarijumi koji mogu činiti čuda, a u isto vrijeme biti estetski ugodni.

Terrarium AIR 60 tvrtke biOrb je moderan sferni terarij. Može pretvoriti vaše omiljene biljke u ukrasni komad koji pristaje u svaku prostoriju, a istovremeno pruža idealne uvjete potrebne svakoj biljci za preživljavanje. Umjesto običnog stakla, ovaj terarij izrađen je od akrila koji je 10 puta jači, 50% lakši i ima 93% prozirnosti.

image
biOrb

Za razliku od staromodnog terarija, koji je u osnovi samo posuda, AIR 60 može kreirati uvjete koji se nalaze u tropskim klimatskim uvjetima. Dolazi opremljen sustavima za automatsko osvjetljenje, vlažnost i protok zraka za simulaciju temperatura i vlažnosti koje bi biljka imala i u svom izvornom okruženju na otvorenom. Na vrhu unutar kupole nalazi se šest LED svjetala koja rade u 24-satnom ciklusu, oponašajući dan i noć, kako bi potaknula prirodni rast.

image
biOrb

Uz AIR 60, biOrb ima manji terarij prikladno nazvan AIR 30. Možda je upola manji, ali je jednako učinkovit. Također može simulirati tri klimatske postavke kako bi odgovarale potrebama vaših biljaka: tropsku za biljke koje zahtijevaju visoku vlažnost, umjerene za kaktuse i sukulente i srednju za biljke umjerene klime. Kako biste spriječili njihov rast i savijanje prema samo jednom izvoru svjetlosti, gornji poklopac sadrži niz LED svjetala koje možete programirati za cikluse osvjetljenja od 8, 10, 12 ili 14 sati.

image
biOrb

Bez obzira na to smatrate li se znalcem ili početnikom u biljnom svijetu, ovi terariji mogu pomoći da vaše biljke napreduju u mikrostaništu. Oni mogu osjetiti kada vlaga padne i nježno prilagoditi zrak unutar sfere pomoću naprednih postavki.

Jedan od najvećih poznatih problema s običnim terarijima jest da oni postaju rasadnici gljivica i truleži. BiOrbovi terariji to bolje mogu izbjeći zbog svojih sustava čistog zraka. Imaju ventilatore koji recikliraju zrak kroz zamjenjivi filter. Najbolji dio je što se sve postavke mogu postaviti i ažurirati putem daljinskog upravljača.

image
biOrb

Bez obzira tražite li malu pomoć s vašom unutarnjom džunglom ili jedinstveni način da spojite dekor s omiljenim biljkama, jedno je sigurno: bit ćete mirni znajući da je sve u savršenoj ravnoteži unutar sfere. Ako jedva čekate uzgojiti nešto u njemu, dolazi spreman s kompostom od kokosovih vlakana za dobrodošlicu biljci—ili biljkama!

AIR 60 i AIR 30 sada su dostupni za kupnju na biOrbovoj web stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:52