StoryEditor
VRT-ORMAR

RJEŠENJE ZA UZGOJ ZDRAVE HRANE KOD KUĆE LG je razvio svoj prvi uređaj za fino i ukusno povrće u zatvorenom prostoru

LG Electronics (LG) nedavno je predstavio svoj prvi uređaj za vrtlarstvo koji je namijenjen korištenju u zatvorenom prostoru, odnosno u domu.

Revolucionarni ugradbeni LG uređaj za vrtlarstvo u obliku stupa ima naprednu kontrolu svjetla, temperature i vode, prikladna sve-u-jednom pakiranja sjemena te aplikaciju za nadgledanje rasta biljaka kako bi korisnici mogli uzgajati nutritivno bogato i ukusno zelenje unutar svog doma.

Ovaj uređaj za vrtlarstvo u zatvorenom prostoru omogućava i potpuno novi doživljaj zabave i uživanja u iskustvu vrtlarstva. Dizajniran je za milijune korisnika diljem svijeta koji žele bezbrižno znati kako je hrana proizvedena i odakle dolazi, a ovaj inovativni uređaj za vrtlarstvo uzgaja hrskavo, svježe bilje i povrće tijekom cijele godine te je odličan za stanovnike gradova ili sve one koji su zainteresirani za zdraviji i zeleniji način života.

 

Korištenjem fleksibilnih modula uređaj osigurava optimalne uvjete iz vanjskog okruženja, precizno usklađujući temperaturu unutar izoliranog ormara s dobom dana. LED svjetla, prisilna cirkulacija zraka i upravljanje vodom na bazi fitilja omogućava sjemenju da se brzo pretvori u sastojke za ukusne recepte i jela. U napredni vrtlarski sustav može se posaditi do 24 paketa* sjemenki, što je dovoljno da četveročlana obitelj uživa u zdravstvenim i kulinarskim blagodatima različitih vrsta domaće uzgojenih namirnica.

Ključna komponenta automatiziranog rješenja za vrtlarstvo je LG-jeva tehnologija za opskrbu vodom koja ne cirkulira, nego ravnomjerno raspoređuje točnu količinu vode koju biljke trebaju.

 

Ova ključna tehnologija sprečava rast algi i nastanak neugodnih mirisa za čisto i higijensko okruženje u kojem biljke i lišće povrća može sigurno rasti. Prateća aplikacija za pametne telefone pomaže korisnicima u upravljanju i nadziranju biljaka, nudeći korisne smjernice pri svakom koraku uzgoja. Sve-u-jednom paketi sadrže sjeme, tresetnu mahovinu i gnojivo te omogućuju trenutačnu sadnju. Početni paketi uključuju 20 različitih sorti, uključujući rimsku salatu i druge vrste zelene salate, rikolu, cikoriju i bosiljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 15:44